Închide meniul

"Nu mi-e frică nici dacă veniţi cu turma!" Florin Talpan, necruţător cu fanii de la FCSB: "Puteți  dezgropa morți, răsturnă arhive, dar realitatea e unică"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 aprilie 2021, 6:49

"Nu mi-e frică nici dacă veniţi cu turma!" Florin Talpan, necruţător cu fanii de la FCSB: "Puteți  dezgropa morți, răsturnă arhive, dar realitatea e unică"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Florin Talpan

Florin Talpan a lansat un atac tăios, imediat după ce a avut un nou termen în procesul dintre CSA Steaua şi FCSB privind palmaresul. Magistraţii de la Curtea de Apel Bucureşti au decis o nouă amânare în această speţă. Talpan e sigur că va câştiga şi acest proces. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Cei care mă cunosc bine, știu că eu nu mă antepronunț în dosare. Și nu mă bucur înainte. Prefer să râd la sfârșit! Mă lasă rece atacurile unora în presă, nu mă impresionează faptul că astăzi au fost în sala șapte persoane împotriva mea!

Este nelegală admiterea în principiu de astăzi a intervenienților accesorii, pentru motive larg expuse în probatoriul dosarului! Cererile de intervenție au fost formulate doar în scopul de a tergiversa cauza! Astăzi în sală a fost o judecată că la piață! Două ore la barā pentru discutarea admiterii în principiu care se putea soluționa rapid! Dacă la judecarea fondului s-au «dezgropat» toate arhivele instanțelor, văd că se încearcă acum, iar redezgroparea arhivelor, căutare de probe chiar la FRF și LPF!

Așa-zisul președinte al asociației Boglea nu avea mandat special de reprezentare la dosar, nu a depus de la Judecătorie înregistrarea comitetului director, a cenzorului și nici a hotărârii adunării generale care îl mandatează să reprezinte «buticul» în instanță”, a declarat Talpan despre termenul de luni", a scris Talpan pe Facebook.

Florin Talpan: "Nu mi-e frică nici dacă veniţi cu turma"

Florin Talpan a avut un mesaj direct şi pentru fanii FCSB! Acesta le-a transmis un mesaj războinic fanilor echipei lui Gigi Becali.

Reclamă

"Deci, fcsb-istilor … aduceți proba dacă există! Puteți « dezgropa morți »,răsturnă arhive… realitatea este unică; palmaresul este al nostru, al Clubului Sportiv al Armatei Steaua București! Acesta nu a fost înstrăinat, nu a fost cedat nu a fost vândut!
Dacă da?! Unde este proba? Concluzionând, nu îmi este frică nici dacă veniți cu turma la instanță! Mie îmi este frică doar de Dumnezeu
!”, a mai scris Talpan. 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și