Închide meniul

„Nu-mi place fața lui!” Andrei Vlad, umilit de alt patron din Liga 1. „E ceva incredibil!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 4 martie 2022, 16:32

„Nu-mi place fața lui! Andrei Vlad, umilit de alt patron din Liga 1. „E ceva incredibil!

Andrei Vlad e la FCSB din 2017

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Valeriu Iftime, conducătorul de la FC Botoșani, s-a amuzat pe seama golului pe care Andrei Vlad l-a făcut cadou celor de la FC Argeș.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Vlad, făcut praf de alt patron din Liga 1

„Nu-mi place fața lui Vlad. Când am văzut golul ăla, am zis nu se poate. E ceva incredibil”, a spus Valeriu Iftime, potrivit digisport.ro.

Andrei Vlad a făcut o gafă de proporții în meciul FC Argeș – FCSB, scor 1-0, din etapa a 29-a a Ligii 1. „Messi al portarilor” a făcut o eroare de amator și le-a permis adversarilor să deschidă scorul. Gigi Becali nu a mai rezistat și i-a dictat lui Toni Petrea să îl schimbe pe Vlad la pauză.

Ștefan Târnovanu (21 de ani) a scăpat fără gol în repriza secundă și este de așteptat să își fie noul titular de la FCSB. Patronul roș-albaștrilor este hotărât să îl dea afară pe Andrei Vlad și nu se va mai baza pe el în această stagiune.

Gigi Becali l-a desființat pe Andrei Vlad

”Eu iau lucrurile în ansamblu, ceilalți normal să ia rezultatul. Am jucat fără cinci titulari și s-a jucat numai la o poartă. Nu ai cum să câștigi niciodată meciul așa. Vlad și-a băgat mingea în poartă, situații de cascadorii râsului. Câștigam dacă nu făcea gafa aia. N-am ce să-i mai fac, nu mai apăra. Faceți ce vreți cu echipa națională, ne-a distrus. Îmi e milă de el, dar nu pot să mă distrug singur. Am dat telefon aseară, după gol, lui Rotaru. Dar nu mai vrea să-l ia.

Reclamă

Din Europa el ne-a scos, campionatul anul trecut s-a evaporat. Cum să faci așa ceva? Greșeala e omenească… dacă greșești o dată, se întâmplă. M-am luat după oamenii mei, că e cel mai bun, dar el nu mai apără. Nu avem ce face! Nu știu cât contract are, cât nu are. Nu mai apără el, nu se poate așa ceva!”, a răbufnit Gigi Becali, la ProX.

27 de meciuri are Andrei Vlad în acest sezon al Ligii 1 și 27 de goluri încasate. Transferat în 2017 de la Universitatea Craiova, cu 400.000 de euro, Vlad a ajuns să aibă o cotă de un milion de euro.

Citește și:
Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:47 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. Moldovenii au deschis scorul după două gafe uriaşe în apărarea „câinilor”! Moura şi-a dat autogol! 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” Vezi toate știrile
Citește și