Închide meniul

„Nu ne-a arătat nimic!” Octavian Popescu primeşte şi critici: „E departe de ceea ce înseamnă un jucător pe care să te poți baza!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 5 aprilie 2022, 9:25

„Nu ne-a arătat nimic! Octavian Popescu primeşte şi critici: „E departe de ceea ce înseamnă un jucător pe care să te poți baza!

Octavian Popescu este principala perlă a lui Gigi Becali

Hepta

Octavian Popescu primeşte şi critici, nu doar laude. Gabi Balint a tras un semnal de alarmă în privinţa „perlei” de la FCSB pe care Gigi Becali speră să obţină 50 de milioane de euro. Fostul mare internaţional este de părere că tânărul fotbalist mai are de demonstrat lucruri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu, care este cotat la 3 milioane de euro pe site-urile de specialitate, a reuşit 8 goluri şi 3 pase decisive în 31 de apariţii pentru FCSB. Gabi Balint a transmis un mesaj clar în privinţa acestuia, pe care nu îl consideră un fotbalist de bază la gruparea roş-albastră.

Octavian Popescu, criticat de Gabi Balint

„Octavian Popescu e un jucător foarte talentat, dar e departe de ceea ce înseamnă un jucător pe care să te poți baza într-o echipă. Are nevoie de experiență, de multe lucruri. El, în afară de talent, până în momentul ăsta, nu ne-a arătat nimic.

Că driblează, că dă mingea printre picioare de două-trei ori, ăsta nu e fotbal! Bun, corect, nimeni nu spune că n-a avut (n.r. execuții). Lasă-l în poziția lui să joace, acolo mai e și Gheorghe care joacă foarte puțin, eu nu înțeleg de ce nu prea joacă. Poate, pe postul lui Popescu, ar fi la același nivel cu el”, a declarat Gabi Balint, potrivit digisport.ro.

EXCLUSIV | Gigi Becali a dat ordin: „Octavian Popescu nu va mai face asta în viața vieților lui!”

Gigi Becali a luat o decizie categorică după FCSB – Universitatea Craiova 0-2. Patronul roş-albaştrilor i-a transmis lui Toni Petrea că Octavian Popescu (19 ani) nu va mai juca pe postul de extremă dreapta, așa cum s-a întâmplat în prima repriză a derby-ului de pe Arena Naţională.

Reclamă

„Ce poți să le zici jucătorilor? Am avut și câțiva jucători care au fost puțin absenți. Dar cert e că Tavi Popescu va juca în viața vieților lui numai și numai în stânga. Asta e o certitudine, dupa ce s-a intamplat aseară (n.r. – Octavian Popescu a jucat în banda dreaptă)”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:36 NEWS ALERTSimona Halep s-a retras din turneul de la Madrid! Motivul din spatele deciziei româncei 18:34 Ce notă a primit George Pușcaș, după ce a marcat în Bari – Pisa 1-1! I-a impresionat pe specialiști, după ce și-a salvat echipa 18:17 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 18:17 Foto„Cobra” Adrian Ilie a împlinit 50 de ani! Mesajul plin de emoţie primit de la fiica lui, Milana 18:16 “Povestea mea a fost fantastică” Gabrine Muguruza și-a anunțat retragerea din tenis! Anunțul care a surprins pe toată lumea 18:15 LIVE TEXTFCU Craiova – Dinamo 0-1. „Câinii” au făcut șah-mat apărarea oltenilor! Șutul lui Milanov l-a învins pe Gurău 18:06 „Suntem capabili” Luis Enrique, obiectiv uriaș în ultimul sezon al lui Kylian Mbappe la PSG. Ce le-a transmis jucătorilor 17:49 „După îl vinde cu 15 milioane” Dumitru Dragomir știe ce transfer trebuie să facă Gigi Becali la FCSB 17:32 Bianca Ghelber s-a CALIFICAT la Jocurile Olimpice 2024! Românca a îndeplinit baremul la aruncarea ciocanului 17:19 Adrian Mazilu a retrogradat cu Vitesse! Bornă negativă pentru puștiul vândut de Gică Hagi cu 3 milioane de euro Vezi toate știrile
Citește și