Închide meniul

„Nu putem să promovăm!” Daniel Oprița a distrus visele fanilor CSA Steaua. Ce obiectiv au „Militarii” în Liga 2

Alexandru Ivan Publicat: 18 iunie 2021, 19:59

Reclamă
„Nu putem să promovăm! Daniel Oprița a distrus visele fanilor CSA Steaua. Ce obiectiv au „Militarii în Liga 2

Daniel Opriţa ameninţă cu demisia

Mediafax Foto / George Filip

Astfel, CSA Steaua își propune doar să obțină o clasare cât mai bună la finalul sezonului. „Militarii” nu vor face nici transferuri spectaculoase. În aceste condiții, Daniel Oprița a făcut apel la înțelegerea suporterilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSA Steaua, blocată în Liga 2

„Nu avem obiectiv promovarea pentru că nu se poate şi nu putem aduce atât de mulţi jucători câţi mi-aş fi dorit eu. Se încearcă, dar sunt mai multe şanse să nu avem drept de promovare. De aia nici nu putem să aducem prea mulţi jucători valoroşi. Obiectivul este că nu putem să promovăm, suntem siguri în momentul ăsta. Serios vorbind, să ne clasăm pe un loc cât mai bun, în primele 4 sau primele 10.

Mi-aş fi dorit să avem şi în acest sezon obiectiv promovarea. Vom vedea cum vor reacţiona suporterii, sper şi îi rog să fie în continuare lângă echipă. Asta e situaţia şi ar trebui să înţeleagă. Dacă nu s-a găsit până acum un investitor… Îi rog să fie alături de echipă şi vor veni şi vremuri mai bune”, a declarat Daniel Oprița, la Digi Sport.

FRF a precizat, într-un punct de vedere solicitat de Digi Sport, că o structură sportivă organizată sub forma unui club sportiv de drept public nu poate participa în competiţiile organizate de LPF.

Daniel Oprița rămâne la CSA Steaua

Cu toate că „Militarii” nu au drept de promovare în Liga 1, Daniel Oprița vrea să cotinue la cârma lui CSA Steaua. Acesta a ajuns la un acord cu șefii clubului și, cel mai probabil, va semna prelungirea contractului săptămâna viitoare.

Reclamă

„Am contract până la sfârșitul lunii. Până acum nu s-a anunțat nimic. De săptămâna viitoare, vom discuta și de contractul meu și de jucători. Majoritatea vor continua, am renunțat la câțiva jucători. Când voi semna, ne vom gândi la transferuri. Important e că am ajuns la un numitor comun, eu mi-aș fi dorit mai multe transferuri.

Am lăsat și eu de la mine, am înțeles și poziția clubului, ne-am întâlnit undeva la mijloc. Am făcut un transfer important, dar o să-l anunțăm când toate lucrurile vor fi în regulă. 99% lucrurile sunt în regulă. Trebuie să fim atenți, drept de retrogradare au toate echipele. Trebuie să ne întărim, să ne luăm juniori, nu avem juniori 2003, vor veni niște jucători în probe, sper să-i găsim pe cei mai buni”, a mai spus Daniel Oprița.

Daniel Oprița a obținut două promovări consecutive cu CSA Steaua. Când a venit în Ghencea, echipa Armatei era încă în Liga a 4-a.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:30 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – FCSB 2-0. Andrei Ivan a dat lovitura! Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 22:10 „O echipă îngenuncheată, nu poate să alerge” Florin Prunea i-a făcut praf pe jucătorii formaţiei care e aproape de Liga a 2-a! 22:03 VIDEO„Made in Romania”, varianta Parma! Imagini de senzaţie cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă 21:38 „Nu mai pot să stau în poartă!” Ionuț Gurău și-a făcut praf colegii după UTA – FCU Craiova 3-1! Război în vestiarul oltenilor 21:25 Eugen Trică, după ce FCU Craiova a pierdut cu UTA şi e pe ultimul loc în Liga 1: „Un vis urât, îmi cer scuze” 21:17 Jaqueline Cristian, victorie în prima rundă a calificărilor al turneului de la Roma! A învins-o pe Hailey Baptiste în 3 seturi 20:45 Toate scenariile prin care Dinamo se salvează de la retrogradare. „Câinii” au nevoie de un miracol în ultima etapă 20:41 Mircea Rednic e în culmea fericirii după ce a câştigat play-out-ul şi avertizează Dinamo: „Ajutaţi-vă voi, nu m-aţi susţinut” 20:22 U Cluj a realizat un transfer înainte de finalul sezonului! Prima întărire pentru Ioan Ovidiu Sabău 19:58 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out înaintea ultimei etape Vezi toate știrile
Citește și