Închide meniul

„Nu s-a primit nicio ofertă pentru Tănase!” MM Stoica a vorbit despre viitorul şi salariul căpitanului de la FCSB. Un jucător a venit gras din vacanţă: „A primit amendă! Ne-a enervat”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 ianuarie 2022, 23:26

„Nu s-a primit nicio ofertă pentru Tănase! MM Stoica a vorbit despre viitorul şi salariul căpitanului de la FCSB. Un jucător a venit gras din vacanţă: „A primit amendă! Ne-a enervat

Mihai Stoica e managerul general de la FCSB

Mihai Stoica, manager general FCSB, într-o conferință de presă / Antena Sport

Fanii celor de la FCSB pot să stea liniştiţi pentru moment. Mihai Stoica a anunţat că, în acest moment, nu există nicio ofertă concretă pentru căpitanul FCSB. Tănase are o clauză de reziliere de 3 milioane de euro şi un salariu de 30.000 de euro. Cei de la Al Nasr Dubai păreau singurii care pot şi sunt dispuşi să achite clauza de reziliere a lui Florin Tănase, dar se pare că transferul acestuia la arabi a intrat, în acest moment, în impas.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tănase nu pleacă! Tase stă bine, citesc tot felul de titluri click-bait că are oferte din Ungaria. Cine s-ar duce cu soția gravidă în altă țară pentru 40.000 de euro când el câștigă aici 30.000 de euro. Nu s-a primit nicio ofertă pentru Tănase.

Contractul lui e în vigoare, stă bine la acest capitol. Nu avem jucători foarte importanți în accepția patronului care să aibă sub patru ani contract la noi”, a spus Mihai Stoica la telekomsport.ro.

Mihai Stoica a spus că un jucător a venit gras din vacanţă

Mihai Stoica a vorbit şi despre problemele de la echipă. Managerul general al FCSB a dezvăluit un jucător a venit gras din vacanţă. Cei de la fanatik.ro susţin că jucătorul în cauză este Andrei Miron. Acesta a primit şi o amendă din partea conducerii.

Avem un singur jucător care se prezintă destul de rău, suntem foarte dezamăgiți de el, dar nu spun numele. Înainte se anunța cântarul, dar eu am anunțat că nu se mai face. Dacă eu vreau să fac trei zile la rând cântarul, îl fac și dau amenzi să usture. A primit amendă și e de câteva sute de euro. Toni are dreptate, dar am discutat cu el lucrurile astea. Ne-a enervat ce s-a întâmplat, dar asta e. E vorba despre un fotbalist din lot„, a mai spus Mihai Stoica.

Reclamă

Mihai Stoica, prima reacţie despre transferul lui Mike Cestor la FCSB

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a anunţat că echipa sa nu este interesată de achiziţionarea fundaşului celor de la CFR Cluj. Mike Cestor a intrat în ultimele 6 luni de contract şi nu este tentat să îşi prelungească înţelegerea cu campioana. De serviciile lui Mike Cestor s-ar fi interesat şi Universitatea Craiova. Impresarul lui Cestor, Mihai Joiţa, ar negocia la Bucureşti transferul fundaşul de 29 de ani la FCSB, a scris gsp.ro. Cestor ar avea un salariu de 14.000 de euro pe lună la CFR Cluj.

Nu, nici nu ştiu cine e agentul lui Cestor. Nu, nu suntem interesaţi de Cestor, nu am fost, nu ne interesează, Mihai Joiţa nu are nicio discuţie cu… Doar dacă nu cumva merge la Gigi fără să ştiu„, a mai spus Mihai Stoica.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și