Închide meniul

”Nu se poate să baţi câmpii în halul ăsta!” Mihai Stoica l-a pus la punct pe Dan Petrescu: ”Chiar nu poţi să ai simţul ridicolului deloc!”

Dragoș Vasile Publicat: 6 februarie 2022, 0:14

Reclamă
”Nu se poate să baţi câmpii în halul ăsta!” Mihai Stoica l-a pus la punct pe Dan Petrescu: ”Chiar nu poţi să ai simţul ridicolului deloc!”

Mihai Stoica l-a ironizat pe Dan Petrescu

Profimedia

Mihai Stoica l-a pus la punct pe Dan Petrescu

La finalul derby-ului din Bănie, Dan Petrescu era supărat din cauza programării meciului cu UTA Arad. Mihai Stoica a reacționat la scurt timp și l-a pus la punct pe antrenorul campioanei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”CFR Cluj pierde puncte în ultimele faze. Niciodată nu s-a întâmplat ca CFR-ul să aibă asemenea serie. Chiar dacă e normal să te uiţi doar în curtea ta, e bine să ne mai uităm şi la adversarele nostre pentru că nu jucăm singuri. Şi vedem CFR-ul care joacă un nivel mult sub ce juca. Am văzut un CFR care a jucat cum a jucat şi au dat goluri din devieri. Azi pe o greşeală a lui Mateiu. 

(n.r. despre golul lui Petrilă) A fost un şut. Frumoase sunt golurile marcate de Octavian Popescu. Nu este primul gol de portar pe care îl ia Pigliacelli, tot s-a zis că e cel mai bun portar, dar eu nu îl văd un portar atât de clamoros. Se explică dacă au avut cazuri de COVID. Că aşa s-a scris. Eu remarc evoluţia unui jucător: Creţu. Foarte bun joc făcut de ei.

Petrescu a spus că ajunge abia în ziua meciului cu UTA. Că pleacă cu maşina, acum întrebarea este ce maşină are? De jucărie? Nu se poate să baţi câmpii în halul ăsta. Nu inţeleg. E sâmbăta azi nu e duminică cum spune el. E ceva incredibil, chiar nu poţi să ai simţul ridicolului deloc. Nu l-am văzut pe Debeljuh în careu deloc şi el zice că a fost penalty”, a declarat Mihai Stoica pentru telekomsport.ro.

Dan Petrescu, exasperat după ce a fost egalat la ultima fază în derby

Antrenorul celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu, era exasperat la finalul meciului de la Craiova. Pentru a treia etapă la rând, campioana a fost egalată pe final de meci, dar tehnicianul ardelenilor era şi mai supărat pentru programarea meciului cu UTA.

Reclamă

„Al treilea meci la rând în care am fost egalaţi pe final aşa dramatic. Au fost prea multe greşeli şi plătim greşelile astea. Am luat gol şi nu trebuia să luăm gol. Am luat eliminare şi nu trebuia să luăm eliminare. Au avut ocazii foarte multe, au meritat egalul. Nu am ce să reproşez la nimemi nimic, sunt prea supărat. Noi peste două zile jucăm.

Mulţumim celor care ne ajută să nu mai fim pe primul loc. Cum să pui marţi meciul când meciul nostru se termină duminică. Mi se pare penibil. Sunt foarte trist. E al treilea meci la rând, de aia se întâmplă asta. Când iei gol în ultima secundă ce să mai spui. Am avut penalty la 1-0, s-au dat 6 minute de prelungiri. Noi jucăm peste două zile, nu e corect”, a spus Dan Petrescu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și