Închide meniul

„Nu știu nimic despre acest fundaș!” Dan Petrescu a anunțat încă un transfer ratat de CFR Cluj: „Nu va mai veni niciun jucător până în iarnă”

Antena Sport Publicat: 15 octombrie 2021, 17:35

„Nu știu nimic despre acest fundaș! Dan Petrescu a anunțat încă un transfer ratat de CFR Cluj: „Nu va mai veni niciun jucător până în iarnă

Dan Petrescu a spus că Lionel Messi nu merita să câştige Balonul de Aur

Hepta

  • Wilfried Kanon a fost dorit de CFR Cluj
  • Anunțul făcut de Dan Petrescu

După Facundo Ferreyra, CFR Cluj este aproape să rateze și transferul lui Wilfried Kanon. Dan Petrescu nu mai știe nimic despre negocieri, însă a precizat că nu mai are nevoie de jucători în acest moment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a anunțat că Wilfried Kanon nu mai vine la CFR Cluj

Eu nu știu nimic de acest fundaș, nu cred că va fi. Eu v-am zis, până în iarnă nu cred că va mai veni vreun jucător la CFR. Sperăm să rămână toți jucătorii valizi, nu mai avem nevoie pe niciun post, suntem acoperiți peste tot.

A fost o problemă când am venit, erau prea mulți accidentați și nu erau jucători. În atac era gol. Acum, toți sunt valizi, se antrenează, sperăm să rămână așa și să ne ocolească COVID-ul cât mai mult„, a spus Dan Petrescu la conferința de presă.

Reclamă

CFR Cluj a ratat transferul lui Facundo Ferreyra

CFR Cluj a negociat cu Facundo Ferreyra timp de aproape două săptămâni. Jucătorul chiar a venit în România, iar mutarea părea doar o chestiune de timp. Cu toate acestea, conducerea CFR-ului a anunțat că tranzacția a picat din cauza faptului că pretențiile jucătorului s-au schimbat brusc la 180 de grade.

„Da, a căzut cu Facundo. Prea mulți agenți și prea multe pretenții diferite față de cele inițiale la care ne înțelesesem. După ce a venit aici, ne-am trezit că erau alte condiții pe care le doreau și diferența dintre unele și altele erau destul de mari”, a spus Bogdan Mara, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Sepsi - CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu
Liga 1 • 12:53
Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”