Închide meniul

Nu toţi dinamoviştii îşi caută echipă. "O să rămân aici până la sfârşit". Mesaj emoţionant după Dinamo – Chindia 0-1

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 ianuarie 2021, 19:30

Nu toţi dinamoviştii îşi caută echipă. "O să rămân aici până la sfârşit". Mesaj emoţionant după Dinamo – Chindia 0-1

Captură Digi Sport

Mihai Eşanu a primit un singur gol în ultimele două etape

Dinamoviştii acuză probleme de lot după ce mai mulţi jucători şi-au reziliat unilateral contractele din cauza problemelor cu banii. Mihai Eşanu le-a transmis fanilor din DDB că nu se grăbeşte să plece.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Eşanu, hotărât să rămână la Dinamo

"Mi-a venit şansa, m-am antrenat foarte bine. Sper să profit de ea şi să pot să dau ce e mai bun pentru echipă. Fiecare decide pentru el. Eu o să rămân aici până la sfârşit. Sper să ne salvăm", a declarat Mihai Eşanu.

Eşanu a fost al treilea portar al lui Dinamo, dar după plecările veteranilor spanioli a devenit titular de drept. Goalkeeperul de 22 de ani a avut o intervenţie superbă chiar înaintea golului marcat de Chindia.

"Aveam un moral bun. Era bine dacă, după acea intervenţie, mai aveam una. Din păcate a fost un teren greu, o partidă grea şi un adversar bun. N-am reuşit să înscriem", a spus Eşanu.

Pentru Dinamo urmează meciul din campionat cu FC Botoşani. Până la derby-ul cu FCSB mai are de jucat şi cu Gaz Metan Mediaş şi UTA Arad.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și