Închide meniul

„Nu vă faceţi că plouă! Deciziile se iau împreună cu tatăl meu!” Adrian Mititelu Jr., dezvăluiri de la FC U Craiova 1948! Cum a fost adus Victor Piţurcă, în 2010, la echipă: „Ne-a costat 7 milioane de euro!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 ianuarie 2022, 19:17

„Nu vă faceţi că plouă! Deciziile se iau împreună cu tatăl meu! Adrian Mititelu Jr., dezvăluiri de la FC U Craiova 1948! Cum a fost adus Victor Piţurcă, în 2010, la echipă: „Ne-a costat 7 milioane de euro!

Adrian Mititelu, implicat din spatele gratiilor în toate deciziile de la echipă

REMUS BADEA / MEDIAFAX FOTO

Nicolo Napoli a revenit la echipa lui Adrian Mititelu pentru a salva FC U Craiova de la retrogradare. Adrian Mititelu Jr. a dezvăluit că italianul nu a fost singura variantă. Pe modelul celor de la FRF, Mititelu Jr. a anegociat cu mai mulţi antrenori. Nicio decizie nu se ia la club fără acceptul lui Adrian Mititelu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu Jr., dezvăluiri de la FC U Craiova 1948

Știu că s-a scris mult pe această temă cu Nicolo Napoli. E un om al casei la Craiova. S-a negociat cu mai mulți antrenori. Am ajuns la concluzia că e potrivit să salveze echipa. Așa am considerat noi și, ca urmare a negocierilor pe care le-am avut cu ceilalți antrenori, am decis că el este cel care va munci cel mai mult pentru a realiza acest obiectiv.

Deciziile se iau împreună cu tatăl meu. Nu vă faceți că plouă. Deciziile le ia tatăl meu împreună cu mine. Au plecat antrenori, au venit. Rezultatele nu l-au putut ține în picioare pe un antrenor. Dacă au plecat, au fost demiși pe merit. Niciunul nu a terminat pe loc de play-off. Multe decizii le-am luat și din cauza presiunii suporterilor.

Nu suntem singurii vinovați și nu este vorba că nu avem răbdare cu antrenorii. Ne lăsăm influențați câteodată. Să nu uităm că în 2010, ca urmare a rugăminților suporterilor, tatăl meu l-a adus pe Victor Pițurcă. Acea decizie ne-a costat 7 milioane de euro și 10 ani în afara fotbalului pentru că am vrut sa mulțumim suporterii”, a declarat Adrian Mititelu Jr. la digisport.ro.

Citește și:

Nicolo Napoli a revenit la echipa lui Adrian Mititelu

Nicolo Napoli a semnat cu FC U Craiova 1948 până în vară, cu opțiune de prelungire a înțelegerii pentru încă un an. Italianul este la al optulea mandat la echipa lui Adrian Mititelu.

Reclamă

„Nicolo Napoli este noul antrenor al Științei! Tehnicianul italian, în vârstă de 59 ani, a semnat un contract cu gruparea alb-albastră până în vara acestui an, cu posibilitatea de a-și prelungi înțelegerea pentru încă un an”, este anunțul oficial al celor de la FC U Craiova 1948.

Nicolo Napoli este al patrulea antrenor al celor de la FC U Craiova 1948 din acest sezon, după Adrian Mutu (12 meciuri), Flavius Stoican (4 meciuri) și Eugen Trică (4 meciuri). Obiectivul principal al italianului va fi salvarea de la retrogradare. FC U Craiova este în prezent pe locul 14 în Liga 1, cu doar 19 puncte adunate în 21 de etape.

În vârstă de 59 de ani, Napoli i-a mai antrenat pe olteni în perioadele 2003 – 2004, octombrie 2007 – mai 2009, ianuarie – aprilie 2011 (director tehnic), aprilie – iunie 2011, iulie 2013 – februarie 2014, octombrie 2019 – mai 2019, august 2020 – octombrie 2020.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și