Închide meniul

„E dreptul Slaviei Praga să îl vrea pe Octavian Popescu!” Victor Becali, savuros: „Oricine poate să o dorească pe Naomi Campbell, dar trebuie să mai vrea și fata!”

Dragoș Vasile Publicat: 5 ianuarie 2022, 17:14

Reclamă
„E dreptul Slaviei Praga să îl vrea pe Octavian Popescu! Victor Becali, savuros: „Oricine poate să o dorească pe Naomi Campbell, dar trebuie să mai vrea și fata!

Octavian Popescu, "perla" de la FCSB

Profimedia

Victor Becali, declaraţie savuroasă despre transferul lui Octavian Popescu la Slavia Praga

În stilul caracteristic, Victor Becali a comentat interesul Slaviei Praga pentru Octavian Popescu. Vărul patronului FCSB a oferit o declaraţie spumoasă prin care a anunţat că transferul are şanse infime de reuşită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Cine a spus asta? A, presa din Cehia. Și tu crezi ce spune presa din Cehia? O fi, tată, un interes. L-o dori Slavia Praga. E dreptul celor de acolo să îl dorească pe jucător. Așa, ca să îți dau un exemplu, oricine poate să o dorească pe Naomi Campbell, dar trebuie să mai vrea și fata. Nu cred că se pune problema unui astfel de transfer”, a declarat Victor Becali pentru prosport.ro.

În acest moment, cota de piaţă a lui Octavian Popescu este de 1.6 milioane de euro, conform celor de transfermarkt.com. Fotbalistul a marcat până acum patru goluri pentru FCSB, în cele 17 apariții în tricoul vicecampioanei.

Gigi Becali, categoric în privinţa lui Octavian Popescu: „Nu are bani Slavia Praga pentru el”

Evoluţiile lui Tavi Popescu au atras atenţia echipelor din străinătate, dar Gigi Becali nici nu se gândeşte să-l vândă la prima ofertă pe tânărul fotbalist. Galatasaray şi, mai nou, Slavia Praga ar fi interesate de puştiul de 19 ani. Răspunsul şefului de la FCSB este unul categoric.

„Nu îl dau pe Tavi Popescu la Slavia Praga. Nu are bani Slavia Praga pentru el”, a declarat finanțatorul celor de la FCSB, conform sport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Gigi Becali are planuri mari cu Octavian Popescu. Vrea ca acesta să fie cel mai scump fotbalist român care va pleca vreodată din Liga 1. A spus, în urmă cu o lună că nu-l cedează pentru mai puţin de 20 de milioane de euro, deşi prima dată ceruse 40 de milioane de euro

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:55

Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024! Româncele, învinse de Swiatek și Paolini

14:53

Ion Ţiriac, derapaj incredibil după ce a văzut ceremonia din Franţa: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și