Închide meniul

„E dreptul Slaviei Praga să îl vrea pe Octavian Popescu!” Victor Becali, savuros: „Oricine poate să o dorească pe Naomi Campbell, dar trebuie să mai vrea și fata!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 5 ianuarie 2022, 17:14

„E dreptul Slaviei Praga să îl vrea pe Octavian Popescu! Victor Becali, savuros: „Oricine poate să o dorească pe Naomi Campbell, dar trebuie să mai vrea și fata!

Octavian Popescu, "perla" de la FCSB

Profimedia

Victor Becali, declaraţie savuroasă despre transferul lui Octavian Popescu la Slavia Praga

În stilul caracteristic, Victor Becali a comentat interesul Slaviei Praga pentru Octavian Popescu. Vărul patronului FCSB a oferit o declaraţie spumoasă prin care a anunţat că transferul are şanse infime de reuşită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Cine a spus asta? A, presa din Cehia. Și tu crezi ce spune presa din Cehia? O fi, tată, un interes. L-o dori Slavia Praga. E dreptul celor de acolo să îl dorească pe jucător. Așa, ca să îți dau un exemplu, oricine poate să o dorească pe Naomi Campbell, dar trebuie să mai vrea și fata. Nu cred că se pune problema unui astfel de transfer”, a declarat Victor Becali pentru prosport.ro.

În acest moment, cota de piaţă a lui Octavian Popescu este de 1.6 milioane de euro, conform celor de transfermarkt.com. Fotbalistul a marcat până acum patru goluri pentru FCSB, în cele 17 apariții în tricoul vicecampioanei.

Citește și:

Gigi Becali, categoric în privinţa lui Octavian Popescu: „Nu are bani Slavia Praga pentru el”

Evoluţiile lui Tavi Popescu au atras atenţia echipelor din străinătate, dar Gigi Becali nici nu se gândeşte să-l vândă la prima ofertă pe tânărul fotbalist. Galatasaray şi, mai nou, Slavia Praga ar fi interesate de puştiul de 19 ani. Răspunsul şefului de la FCSB este unul categoric.

„Nu îl dau pe Tavi Popescu la Slavia Praga. Nu are bani Slavia Praga pentru el”, a declarat finanțatorul celor de la FCSB, conform sport.ro.

Reclamă

Gigi Becali are planuri mari cu Octavian Popescu. Vrea ca acesta să fie cel mai scump fotbalist român care va pleca vreodată din Liga 1. A spus, în urmă cu o lună că nu-l cedează pentru mai puţin de 20 de milioane de euro, deşi prima dată ceruse 40 de milioane de euro

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:29 Leicester – Southampton, 22:00, LIVE VIDEO Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB Vezi toate știrile
Citește și