Închide meniul

O forţă a Europei îi vrea la pachet pe Man şi Coman! Becali a izbucnit în râs când a văzut oferta

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 23 august 2020, 8:22 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:49

O forţă a Europei îi vrea la pachet pe Man şi Coman! Becali a izbucnit în râs când a văzut oferta

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali este finanţatorul FCSB

Acum a venit rândul celor de la CSKA Moscova să facă o ofertă pentru Man şi Coman, însă aceştia oferă 12 milioane de euro, pentru cei doi, la pachet, plus eventuale bonusuri financiare, în funcţie de evoluţile lor, după cum anunţă gsp.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali vrea 30 de milioane de euro pe Man şi Coman

Oferta făcută de ruşi, este însă mult sub ceea ce vrea Gigi Becali. Finanţatorul FCSB ar dori să ia 30 de milioane de euro pentru cei doi, câte 15 pentru fiecare. Astfel, şansele ca Becali să-i lase să plece pe această sumă sunt infime. 

Atât Man, cât şi Coman sunt doriţi de mai multe cluburi din vestul Europei, dar Becali nu a fost de acord cu sumele oferite pentru cei doi.

FCSB a avut oferte clare pentru Coman de la Sporting şi Orlando City, iar pentru Man, cei de la Norwich au pus banii pe masă.

Dennis Man şi Florinel Coman au început cu dreptul noul sezon. FCSB s-a impus cu 3-0, pe terenul celor de la Astra, iar Man a înscris un gol. De partea cealaltă, Coman a scos un penalty.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor Vezi toate știrile
Citește și