Închide meniul

O nouă demisie de antrenor în Liga 1: „Întrebați-l pe el de ce, m-a șocat decizia lui”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 februarie 2022, 18:23

O nouă demisie de antrenor în Liga 1: „Întrebați-l pe el de ce, m-a șocat decizia lui

Mihai Ianovschi

Profimedia

Andrei Prepeliţă a rămas fără „principalul” din acte la FC Argeş. Mihai Ianovschi a decis să îşi dea demisia, după înfrângerea din partida cu FC U Craiova 1948, scor 0-1. Viitorul lui Prepeliţă depinde de următoarele meciuri ale piteştenilor, însă sunt şanse mici ca acesta să mai continue la echipă. Adrian Mutu ar fi principala ţintă a celor de la FC Argeş, dacă va pleca şi Prepeliţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jean Vlădoiu, şocat de demisia lui Mihai Ianovschi

Jean Vlădoiu, preşedintele celor de la FC Argeş, s-a arătat şocat de decizia pe care a luat-o Ianovshi.

Este adevărat, Ianovschi și-a dat demisia. Întrebați-l pe el de ce, și pe mine m-a șocat decizia lui. Mă așteptam să continue. Mi-a zis ca n-a mai putut, că a cedat și nimic mai mult. Sunați-l și întrebați-l. A venit, ne-a mulțumit, în special mie, că eu l-am adus, l-a felicitat si pe Andrei Prepeliță pentru cum au colaborat, le-a mulțumit băieților. 

Sigur că nu mă simt confortabil în acest moment. Am aflat azi-dimineață și nu mă simt foarte bine de atunci. Nu mă așteptam să ia o asemenea decizie”, a spus Vlădoiu pentru gsp.ro.

Citește și:

Adrian Mutu, aproape de revenirea în Liga 1

Adrian Mutu ar fi dorit de către cei de la FC Argeş. Echipa piteşteană a pierdut în ultima etapă, 0-1, pe terenul celor de la FC U Craiova 1848 şi s-au îndepărtat de obiectiv. Argeşenii vor în play-off în acest sezon, iar cuplul Andrei Prepeliţă-Mihai Ianovischi este în pericol. Argeşul e abia pe locul 8 în Liga 1, cu 31 de puncte acumulate în primele 23 de etape din sezonul regulat. Piteştenii sunt la 4 puncte de locul 6, ocupat de Farul, dar constănţenii au un meci mai puţin, restanţa cu cei de la Academica Clinceni.

Reclamă

Surse din cadrul clubului piteştean au dezvăluit faptul că Adrian Mutu ar putea reveni acasă curând. Imediat după înfrângerea de la Craiova a fost o şedinţă între antrenori şi conducerea clubului, dar nu s-a luat nicio decizie clară. Argeşul are meci cu Academica Clinceni etapa viitoare, duminică, pe propriul teren, de la ora 14.30. În funcţie de rezultat şi de evoluţia echipei s-ar putea decide viitorul lui Prepeliţă şi Ianovschi, asta dacă Mutu nu ar fi adus chiar în zilele următoare.

Briliantul a început fotbalul la FC Argeş, acolo unde s-a remarcat înainte de a ajunge la Dinamo şi apoi în Italia sau Anglia. Mutu a jucat două sezoane la FC Argeş. Are 41 de meciuri în tricoul violet şi 14 goluri marcate.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Mihai Ianovschi şi-a dat demisia
  • Anunţul făcut de Jean Vlădoiu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:47 „Nimeni nu l-a lăudat!” Gigi Becali vrea să transfere un jucător de la FCU Craiova! Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 8:37 „E singurul care a făcut ceva!” Vedeta care l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu, în FCSB – Rapid 2-2 8:17 Gigi Becali a luat la ţintă un alt jucător în afară de Miculescu după derby-ul cu Rapid: „Ești vedetă? Imediat îl trec pe bancă” 8:16 Gigi Becali, propunere incredibilă când a aflat că Vlad Chiricheş a suferit o fractură: „Ce, nu se poate aşa?” 8:00 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei e în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 0:08 „100% viciere de rezultat, ne-au scos mingea din poartă!” Victor Angelescu a dat de pământ cu arbitrajul de la FCSB – Rapid 2-2 20
apr.
23:51
Gigi Becali, replică imediată după atacurile lui Dan Şucu: „Cum să câştige dacă nu a ajuns la poarta noastră?”
20
apr.
23:42
Daniel Niculae nu s-a putut abţine după FCSB – Rapid 2-2. Reacţie din şase cuvinte a preşedintelui din Giuleşti
20
apr.
23:31
Dan Şucu, reacţie explozivă după FCSB – Rapid 2-2: „Singuri împotriva tuturor! Arbitraj ostil!” Critici pentru fanii FCSB-ului
20
apr.
23:20
„Doar opinia lui contează!” Florinel Coman a dezvăluit cum se sfătuiește cu Gică Hagi, după FCSB – Rapid 2-2
Vezi toate știrile
Citește și