Închide meniul

O nouă lovitură pentru Dinamo. Diego Fabbrini își depune memoriu! Italianul poate avea drum liber spre CFR Cluj

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 decembrie 2020, 11:35

O nouă lovitură pentru Dinamo. Diego Fabbrini își depune memoriu! Italianul poate avea drum liber spre CFR Cluj

Mediafax Foto / Sports Pic via Hepta

Diego Fabbrini nu mai vrea să rămână la Dinamo

Mijlocașul italian ar putea completa lista plecărilor, deschisă de Borja Valle și Isma Lopez. Jerry Gane riscă să aibă mari probleme de efectiv la meciul cu Hermannstadt, care este programat pe 13 ianuarie. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Diego Fabbrini, dorit de campioana CFR Cluj

Fără a primi vreun salariu în ultimele patru luni, Fabbrini este hotărât să se despartă de Dinamo, anunță Prosport. Jucătorul de 30 de ani nu duce lipsă de oferte. CFR Cluj, Astra și Hermannstadt s-au arătat dispuse să semneze cu el, dacă va deveni liber de contract.

Diego Fabbrini ar putea pleca, în Gruia, "la pachet" cu Paul Anton. Edi Iordănescu îi dorește pe cei doi mijlocași ai grupării din Ștefan cel Mare. Și rivalele lui CFR vor să profite de haosul de la Dinamo. FCSB a pus ochii pe Aleix Vidal, iar Universitatea Craiova insistă pentru Juan Camara, Ante Puljic, Andrei Radu şi Deian Sorescu.

Fabbrini a evoluat în 14 meciuri din acest sezon pentru "câini", fără să înscrie vreun gol. Italianul are unul dintre cele mai mari salarii de la Dinamo, 18.000 de euro pe lună. Este depășit numai de Aleix Garcia (25.000 de euro) și Juan Camara (20.000 de euro). Cel mai bine plătit era Borja Valle, dar acesta și-a reziliat unilateral contractul și a semnat cu Real Oviedo.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și