Închide meniul

”O să iau lecții de la Șumudică” Denis Alibec, la ora adevărului. Dezvăluirile capriciosului atacant al Astrei

Antena Sport Publicat: 2 septembrie 2020, 7:07 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:37

Reclamă
”O să iau lecții de la Șumudică” Denis Alibec, la ora adevărului. Dezvăluirile capriciosului atacant al Astrei

Denis Alibec, discurs războinic înaintea dublei cu Andorra şi Belarus

Profimedia

Atacantul Astrei știe că este cunoscut drept unul dintre fotbaliștii cei mai capricioși din campionat, dar are un plan pentru atunci când va deveni antrenor: ”O să iau niște lecții de la Șumudică probabil”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec: Lecții de la Șumudică pentru fotbaliștii capricioși

Unul dintre cei mai valoroși jucători din Liga 1, Denis Alibec are și reputația unui jucător extrem de greu de strunit.

Întrebat cum se va comporta atunci când va schimba golurile din careu cu banca tehnică, el a recunoscut că lecțiile lui Șumudică pe vremea când era antrenor la Astra îi vor fi probabil de folos.

”Nu știu, chiar mă întreb. M-am întrebat și eu asta”, a mărturisit el zâmbind într-un interviu pentru FRF.

Denis Alibec: ”Pentru familie, pentru țara mea”

Denis Alibec recunoaște că încă nu este la cel mai înalt nivel din punct de vedere fizic dar că speră să fie bine până la ora jocului cu Irlanda de Nord. 

Reclamă

Meciul se va transmite pe 4 septembrie, de la ora 21:45, în format LiveText pe AntenaSport

"Sunt foarte mândru că sunt aici. Prima dată când am vorbit cu el (n.r. selecţionerul Mirel Rădoi) mi-a spus să mă pregătesc bine, că sunt în vizorul naţionalei şi să dau totul pe teren. 

Am jucat în toate sistemele posibile de-a lungul carierei. Depinde de mine cum voi fi în momentul respectiv şi dacă voi juca în primul rând.

Reclamă 4 / 0/3

Contează mult pentru mine în primul rând să marchez la echipa naţională. Pentru familie, pentru ţara mea, şi după normal că mă va ajuta şi la un transfer dacă va fi cazul", a declarat Alibec în cadrul interviului.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:37 Jose Mourinho e aproape de Beșiktaș! Conducerea clubului din Istanbul vrea să îi aducă o super vedetă în lot 15:20 Jurgen Klopp se poate retrage definitiv! Anunț uluitor făcut înainte de ultimul meci pe banca lui Liverpool 15:00 LIVE VIDEOCrawley – Crewe 0-0, în AntenaPLAY. Finala play-off-ului de promovare în League One 14:45 Liviu Bocciu, în cantonamentul lui Rapid înainte de derby-ul cu FCSB! A discutat cu jucătorii după ce a ieșit din închisoare 14:28 LIVE SCOREOțelul – U Cluj 0-0. Duel „de foc” în barajul pentru cupele europene între Dorinel Munteanu și Ioan Ovidiu Sabău 14:15 Rapid – FCSB LIVE TEXT (21:00). Campioana aduce rezervele la derby. Giuleștenii, fără victorie în play-off. Echipele probabile 14:10 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 13:52 VIDEOLarry Ten Voorde a câștigat cursa Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024, live în AntenaPLAY! 13:41 Atacantul dorit de Gigi Becali semnează în Liga 1! Care este clubul care s-a înțeles cu jucătorul 12:31 Oleksandr Usyk a ajuns la spital după victoria cu Tyson Fury! A revenit la Kingdom Arena pentru conferinţa de presă Vezi toate știrile
Citește și