Închide meniul
NEWS ALERT

„O să plece exact ca Dennis Man!” Gigi Becali, ultimele detalii despre transferul lui Ianis Stoica în Premier League. „Perla” FCSB-ului este dorită de Arsenal şi Liverpool!

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 7 decembrie 2021, 19:41

„O să plece exact ca Dennis Man! Gigi Becali, ultimele detalii despre transferul lui Ianis Stoica în Premier League. „Perla FCSB-ului este dorită de Arsenal şi Liverpool!

FCSB și Universitatea Craiova se bat pentru un jucător de la CFR Cluj

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Gigi Becali, ultimele detalii despre transferul lui Ianis Stoica în Premier League

Presa internaţională a anunţat că Ianis Stoica este dorit de Arsenal şi Liverpool, însă Gigi Becali nu are de gând să îşi vândă „perla” în Premier League. Patronul FCSB a anunţat că tânărul fotbalist va pleca abia peste câteva sezoane, când va confirma în tricoul roş-albastru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Tată, lucrurile sunt clare cu Ianis Stoica. Că am cerut eu pe Ianis Stoica 10 milioane, deși mi se dăduse 7, este altă treabă. Știu eu de ce am cerut banii ăia și știu și de ce am spus lucrul ăsta public. Însă, la mine lucrurile sunt foarte clare. Nu o să vedeți voi că o să plece de la mine jucători de 18, 19 ani. Nu o să dau eu drumul la fotbaliști tineri de la FCSB după două, trei dușuri făcute în vestiarul echipei mele. Dennis Man ați văzut cât ani a jucat la mine? Credeți că nu am tot avut oferte pentru el până să îl las să plece la Parma? Știu foarte bine cât am fost bătut pe la cap cu Dennis Man.

Gigi Becali: „Am avut, tată destule oferte!

Am avut, tată destule oferte! Dar trebuie să joci și pentru mine câțiva ani și să mă ajuți să fac și eu performanță ca să fie bine la toată lumea. Așa voi face și cu Tavi Popescu. Și el este un jucător de mare perspectivă. Însă, nu o să mă vedeți să le dau drumul la ăștia tineri să plece, iar Tănase și Coman să stea și să se uite la ei. Am și eu strategia mea și transferurile le vom face pe rând. Cine și-a făcut treaba la Becali, iar eu sunt mulțumit de el, o să îi și rândul să și plece. Ianis Stoica este abia la început. La fel și Tavi Popescu. De la mine ei vor pelca pe la 23-24 de ani. Și voi avea eu grijă să le fie bine la salarii la toți cei pe care eu îi văd că trag cu inima și sufletul pentru echipa asta”, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

În vârstă de 18 ani, Ianis Stoica este cotat la 450.000 de euro. În actualul sezon, tânărul fotbalist a bifat 16 apariţii pentru FCSB, în toate competiţiile, reuşind să înscrie 6 goluri şi să ofere 2 pase decisive.

EXCLUSIV | Gigi Becali a primit o ofertă oficială, de la Arsenal, pentru Ianis Stoica

FCSB este aproape să dea o nouă lovitură pe piaţa transferurilor. Gigi Becali îl poate vinde pe Ianis Stoica la un club uriaş din Europa. Noua „perlă” a patronului vicecampioanei României a fost ofertată de Arsenal. Dacă se va ajunge la un acord, tânărul de 19 ani va juca în Premier League, sub comanda lui Mikel Arteta.

Reclamă

7,5 milioane de euro este oferta facută de Arsenal pentru fiul lui Pompiliu Stoica. Gigi Becali vrea să profite de bugetul de care dispune ocupanta locului 5 din Premier League şi cere mai mult.

„Eu la ora asta am 7.5 milioane de euro (n.r. oferta) pe Ianis Stoica. (Reporter: De la Arsenal?) Da, tată! Şi eu vreau 10 milioane plus 20% (n.r dintr-un viitor transfer)„, a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! Vezi toate știrile
Citește și