Închide meniul

"Observatorul vine să se plimbe în adidași". Florin Tănase a acuzat pe toată lumea după Hermannstadt – FCSB 1-0: "Suntem echipa cea mai dezavantajată"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 14 februarie 2021, 18:51 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:16

"Observatorul vine să se plimbe în adidași". Florin Tănase a acuzat pe toată lumea după Hermannstadt – FCSB 1-0: "Suntem echipa cea mai dezavantajată"

SportPictures / Alexandru Veres/SPORT PICTURES via Hepta

Florin Tănase a ieşit la atac după înfrângerea cu Hermannstadt

Florin Tănase a răbufnit după eșecul cu Hermannstadt. FCSB a pierdut al doilea meci consecutiv în Liga 1 și al treilea în toate competițiile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Tănase: "Observatorul vine în adidași şi se plimbă pe teren"

"Am fi putut să facem un meci bun dacă nu era terenul în condițiile astea. Observatorul vine să se plimbe pe teren. Nu se poate juca pe acest teren, punct.

"Suntem echipa cea mai dezavantajată din cauza terenului. Aşteptăm vremea bună şi poate vom câştiga. Nu poţi să frânezi pe un teren ca ăsta, nu poţi să joci fotbal. Observatorul vine în adidaşi…asta este. 

"Nu înțeleg de ce în noiembrie decembrie jucam la o sătămâna și acum jucăm la trei zile. Nu avem probleme de încredere, nu poți să te întorci, nu poți să joci fotbal", s-a plâns Florin Tănase după Hermannstadt – FCSB 1-0.

Hermannstadt – FCSB 1-0 

A fost a treia înfrângere consecutivă în toate competițiile pentru FCSB. Roș-albaștrii au mai pierdut cu Clinceni în etapa precedentă de Liga 1 și au fost eliminați de Dinamo din Cupa României. 

Reclamă

FCSB suferă pe faza ofensivă, capitol la care elevii lui Toni Petrea au excelat în prima parte a acestui sezon. Tănase & Co au marcat un singur gol în ultimele patru meciuri disputate în toate competițiile. Nici defensiva nu-l liniștește pe Gigi Becali. FCSB a încasat cu 9 goluri mai mult decât CFR Cluj și cu 8 mai mult decât Universitatea Craiova.  

Roș-albaștrii riscă să fie detronați din fotoliul de lider de rivalii de la CFR Cluj. Clujenii pot să treacă peste FCSB în clasament dacă vor câștiga luni împotriva lui FC Voluntari.  

De cealaltă parte, Hermannstadt a obținut trei puncte uriașe în lupta pentru evitarea retrogradării. Sibienii au depășit-o pe Voluntari și au urcat pe locul al 14-lea. 

Reclamă 4 / 0/3

Titlul a rămas singurul obiectiv al lui FCSB după eliminarea din Cupa României. Roș-albaștrii vor primi vizita Chindiei Târgoviște în etapa următoare. Hermannstadt se va deplasa pe terenul Universității Craiova.  

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și