Închide meniul

Octavian Popescu, adus cu picioarele pe pământ: „Nu poate face faţă în Serie A!”

Dragoș Vasile Publicat: 20 iunie 2022, 13:48

Octavian Popescu, adus cu picioarele pe pământ: „Nu poate face faţă în Serie A!

Octavian Popescu, adus cu picioarele pe pământ

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • Octavian Popescu, adus cu picioarele pe pământ
  • Favoritul lui Gigi Becali este monitorizat de FC Torino

Octavian Popescu a fost adus cu picioarele pe pământ. Favoritul lui Gigi Becali este monitorizat de FC Torino, dar Florin Prunea este de părere că tânărul fotbalist nu poate face faţă în Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În precedentul sezon din Liga 1, „perla” lui Becali a înscris 10 goluri şi a atras atenţia mai multor cluburi din Europa, printre care se numără şi rivala lui Juventus. De asemenea, Tavi Popescu este monitorizat atent şi de granzii Turciei, Galatasaray şi Beşiktaş.

Octavian Popescu, adus cu picioarele pe pământ

”N-ar trebui să ne mai grăbim… Toată lumea a țipat după Octavian Popescu, iar când a intrat s-a văzut că nu poate face față. Nici despre Rareș Ilie nu putem spune că este pregătit. Tinerii jucători sunt monitorizați în permanență, dar Octvian Popescu nu poate face faţă rigorii campionatului italian, mai ales din punct de vedere fizic”, a declarat Florin Prunea, potrivit sport.ro.

Reclamă

Victor Becali a anunţat în ce condiţii poate ajunge Octavian Popescu la Torino

Victor Becali a anunţat în ce condiţii poate ajunge Octavian Popescu la Torino. De interesul formaţiei din Serie A pentru „perla” FCSB se vorbeşte încă de la începutul anului, când scouteri ai clubului din Italia au venit să urmărească meciurile lui FCSB.

Victor Becali a amintit de suma uriaşă pe care vărul său, Gigi, vrea să o obţină în schimbul jucătorului. Patronul FCSB aşteaptă cel puţin 50 de milioane de euro pentru favoritul său.

Reclamă

„El e jucătorul lui FCSB. Nu știu ce se va întâmpla. Știți pretențiile patronului de la FCSB. Dacă vine o ofertă care să-i placă, acceptă. Dacă nu, nu-l interesează. El vrea să încerce să intre în grupele cupelor europene. Dacă va fi o ofertă astronomică, o va accepta.

Nu știu ce se va întâmpla. Dacă zice o sumă, el mai lasă, dar nu prea mult. Deocamdată nu este nimic concret. Meciurile naționalei nu i-au făcut niciun deserviciu lui Popescu. Nu a jucat extraordinar, dar când a fost titular, echipa a câștigat. Nu poate fi un deserviciu când ești convocat”, a declarat Victor Becali, potrivit gsp.ro.

Octavian Popescu, aproape de un transfer de senzaţie

Octavian Popescu este aproape de un transfer de senzaţie şi ar putea juca, de sezonul viitor, în Serie A. Italienii anunţă că Torino poartă deja negocieri cu oficialii lui FCSB pentru aducerea atacantului de 19 ani.

Reclamă 4 / 0/3

Tavi Popescu este pe lista de achiziţii a lui Ivan Juric. Toro.it a dezvăluit că tehnicianul croat a cerut 10 jucători pentru a-şi putea îndeplini obiectivul – calificarea în cupele europene. „Perla” lui Gigi Becali este printre favoriţii lui Juric.

Sursa citată anterior a precizat că au început deja negocierile cu: Gabriel (p, Lecce), Dovbryk (a, Dnipro), Faes (d, Reims), Fares (d, Lazio), Gnonto (a, Zurich), Haveri (d, Rimini), Joao Pedro (a, Cagliari) Maggiore (c, Spezia), Mandragora (c, Juventus), Mazzocchi (d, Salernitana), Nelsson (d, Galatasaray), Pellegri (a, Monaco), Praet (c, Leicester), Popescu (a, FCSB), Solomon (a, Shakhtar Donetsk), Strefezza (a, Lecce), Yilmaz (d, Besiktas).

„Taurii” au terminat pe locul 10 ultima ediţie de campionat şi au planuri mari de la noul sezon. Oficialii clubului sunt dispuşi să bage adânc mâna în buzunar, dar vor avea o misiune dificilă în a-l convinge pe Gigi Becali să îşi reducă pretenţiile financiare uriaşe. Patronul vicecampioanei României a cerut 50 de milioane de euro pentru tânărul jucător, care a făcut deja pasul la naţionala de seniori.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes Vezi toate știrile
Pe același subiect
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”