Închide meniul

Octavian Popescu, criticat dur de Gabi Balint: "A fost doar numărul de el. De o lună nu mai joacă nimic!"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 14 martie 2021, 6:55 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

Octavian Popescu, criticat dur de Gabi Balint: "A fost doar numărul de el. De o lună nu mai joacă nimic!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Octavian Popescu a fost criticat dur şi de Gabi Balint

Octavian Popescu a fost trimis de Gigi Becali la echipa a doua să dea de pâmânt cu rivalii de la CSA. "Perla" de la FCSB a avut însă o evoluție ștearsă, fiind înlocuit după 70 de minute. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Balint l-a taxat pe Octavian Popescu. Fosta glorie a Stelei a spus că ultimul meci bun făcut de puștiul de 18 ani a fost FCSB – Poli Iași 3-1, de pe 30 ianuarie.

Octavian Popescu, desființat de Gabi Balint

"Popescu de o lună, de la meciul cu Iași, nu m-a mai impresionat deloc. Mare diferență față de ce a arătat. În meciul cu Steaua a fost doar numărul de el. Un meci prost poți să faci, dar acolo e o problemă. Nu a mai jucat nimic de la meciul cu Iași, slab! Nu știu de ce, ei trebuie să știe pentru că sunt mereu cu ei", a declarat Gabi Balint, la Digi Sport. 

Octavian Popescu a înscris un gol și a dat o pasă decisivă în meciul cu Iași la care Balint face referire. De atunci, "perla" lui Gigi Becali n-a mai contribuit la niciun gol pentru FCSB, deși a jucat constant.

În urmă cu două luni, patronul FCSB spunea că puştiul de 18 ani este mai bun decât vedeta lui PSG, Kylian Mbappe, şi că va ajunge să valoreze 500 de milioane de euro.

Reclamă

Jucătorii de la CSA Steaua au dat de pământ cu Octavian Popescu

Vali Bărbulescu, căpitanul de la CSA Steaua, l-a taxat pe Octavian Popescu după remiza din Ghencea. Veteranul de 35 de ani l-a atenționat pe Popescu asupra atitudinii de "vedetă".

"Supărat, da! Nu e bine să folosesc cuvântul ăsta, dar o să îl folosesc. Aceste figuri pe care le au fotbaliştii tineri. Cum fac două sau trei meciuri bune sunt noul nu-ştiu-cine şi au o aroganţă pe care nu o înţeleg. E treaba lui.

Eu am discutat în privat cu el, i-am spus: "Băi, vedeţi-vă de treaba voastră, de fotbal, cel mai important pentru voi e să creşteţi bine! Nu cu <<Au! M-a ciupit, m-a lovit>>". Eu nu prea l-am văzut astăzi. Cred că nu are chef la Liga a 3-a. Să stea acolo unde e locui lui sau unde cred ăştia că e locul lui." a declarat Vali Bărbulescu la finalul meciului.

Reclamă 4 / 0/3

Octavian Popescu a bifat, în total, 21 apariții în Liga 1. El are în cont o reușită și șase pase decisive. Puștiul de 18 ani este cotat la 350.000 de euro, potrivit Transfermarkt. 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” Vezi toate știrile
Citește și