Închide meniul

Octavian Popescu nu l-a convins pe George Ţucudean: „Lumea îl laudă degeaba!”. Ce aşteptări are fostul atacant de la FCSB şi Dinamo de la „perla” lui Gigi Becali

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 aprilie 2022, 14:00

Octavian Popescu nu l-a convins pe George Ţucudean: „Lumea îl laudă degeaba!. Ce aşteptări are fostul atacant de la FCSB şi Dinamo de la „perla lui Gigi Becali

Octavian Popescu nu l-a convins pe George Ţucudean

ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO via Hepta

Octavian Popescu este noul produs de export al lui FCSB. Gigi Becali cere 60 de milioane de euro pentru jucătorul de 19 ani, dar George Ţucudean îi spulberă planurile omului de afaceri. Fostul atacant, care a câştigat titlul cu roş-albaştrii în 2015, este sigur că puştiul minune al Ligii 1 trebuie să dovedească într-un campionat de top pentru a avea o astfel de cotă de piaţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tavi Popescu nu l-a convins încă pe Ţucudean. Fotbalistul care a devenit campion al României cu trei echipe diferite (FCSB, Viitorul şi CFR Cluj) se aşteaptă ca Gigi Becali să nu ţină la preţ şi să îşi vândă „perla”.

Ţucudean l-a pus în gardă pe Octavian Popescu: „Momentan lumea îl laudă degeaba”

Opt goluri şi trei pase decisive a reuşit Octavian Popescu în această ediţie a Ligii 1. Fotbalistul care are o cotă de piaţă de 3 milioane de euro este monitorizat de granzii Europei.

Momentan lumea îl laudă degeaba. A avut evoluții bune în România. Probabil că o să plece de la FCSB. Trebuie să plece. Contează ce face afară, că în România se poate întoarce oricând.

Are nevoie să dovedească în străinătate, acolo îți arăți valoarea. Din păcate, pentru jucătorii români a fost dificil să se integreze în campionatele valoroase”, a declarat George Țucudean la Pro Arena.

Reclamă

Octavian Popescu a mai făcut o „victimă”: „Mă uit la meciuri datorită lui!”

Vali Badea nu este de aceeaşi părere cu Ţucudean şi l-a lăudat la scenă deschisă pe Octavian Popescu. „Perla” FCSB-ului l-a impresionat complet pe fostul atacant al „roş-albaştrilor”, care reuşea să califice echipa lui Gigi Becali în grupele UEFA Champions League în sezonul 2006/2007.

Vali Badea a spus că se uită la meciurile FCSB-ului datorită lui Octavian Popescu. Fostul atacant al „roş-albaştrilor” din perioada 2006-2008 l-a comparat pe puştiul de 19 ani cu „Magicianul” Lucian Sânmărtean, din punct de vedere al calităţilor tehnice.

Mie-mi place foarte mult. Mă uit la meciuri datorită lui! Parcă-l văd pe Sănmărtean la final de carieră. E mult mai pe poartă, Sănmărtean mai făcea și pentru tribună, dar el cum are mingea, cum accelerează…

Reclamă 4 / 0/3

Cum controlează mingea cu ambele picioare și nu mai zic de finalizare. Din ce am înțeles e și un copil cuminte, dar mulți au fost așa…”, a spus Vali Badea, pentru digisport.ro.

Recomandări
  • Octavian Popescu, preferatul lui Gigi Becali la FCSB
  • George Ţucudean nu este impresionat de tânărul atacant

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 LIVE VIDEOPalermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! Vezi toate știrile
Citește și