Închide meniul

Octavian Popescu, vânat de granzii Europei: „Numele lui este pe buzele multor conducători de cluburi mari!” „Perla” de la FCSB, comparată cu Adrian Mutu

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 26 mai 2021, 22:33

Octavian Popescu, vânat de granzii Europei: „Numele lui este pe buzele multor conducători de cluburi mari! „Perla de la FCSB, comparată cu Adrian Mutu

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali îl trimite pe Octavian Popescu la FCSB II

Octavian Popescu, vânat de granzii Europei. Victor Becali, vărul patronului de la FCSB, a vorbit despre „perla” roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu, vânat de granzii Europei: „E un mare talent”

Cotat la 700.000 de euro, Popescu a bifat 34 de meciuri în sezonul recent încheiat, în toate competiţiile, Acesta a impresionat în Liga 1, unde a marcat 4 goluri şi a oferit 8 pase decisive.

„În primul rând, ca talent, e aproape de Mutu. Puțin diferit, dar e un mare talent. Mutu avea un tupeu în joc. Când l-a cunoscut pe Hagi la mine în birou, când a dat mâna cu el, era chiar mut. Nu putea să scoată un cuvânt. Când l-a văzut pe Hagi, idol, respect, nici nu mai putea să vorbească. Putea să aibă o carieră frumoasă și să ajungă să încerce să îl depășeaască pe Hagi. La noi se vorbește atât despre conflict între generații… ce conflict domne? Liderii sunt ăia care dovedesc în teren, acolo te impui.

Eu nu am așteptări de la el, decât să fie sănătos, pentru că în rest totul va veni normal, odată cu vârsta. Jucătorii de vârsta lui au și fluctuații de formă. Nu sunt roboți. Nici Ronaldo…vezi meciuri în Italia în care nu s-a văzut. Îi trebuie încredere și să fie sănătos. Eu nu cred că ridică el capul la Coman sau la Tănase la echipă. Mai mult la adversari.

Eu i-am spus că l-am auzit pe Cristi Balaj că a spus. Am discutat cu el pe tema comportamentului, dar sunt convins că și cei de la club i-au atras atenția. Dar la echipă nu am auzit să fie vreo problemă, chiar îl apreciază. Nu are el tupeul să îi spună ceva lui Tănase. Nu se știe în fotbal niciodată ce se va întâmpla mâine. Octavian Popescu este pe buzele multor conducători de cluburi mari din Europa. Este vârsta în primul rând, și calitățile”, a spus Victor Becali la ProSport.

Reclamă
Octavian Popescu, FCSB
hepta

Ar fi transferul secolului pentru FCSB! Octavian Popescu, urmărit de Juventus: „Da, m-au întrebat despre el!”

Veste uriaşă pentru FCSB. Octavian Popescu este în atenţia lui Juventus Torino, susţine impresarul Florin Manea, cel care îl are la clubul torinez pe Radu Drăguşin.

„Da, m-au întrebat și cei de la Juventus. M-au întrebat cum mi se pare, că au auzit că e un copil bun. ‘Da, e un copil bun, are calitate’, am răspuns. El e și prieten cu Radu (Drăgușin), au crescut împreună, au fost la Regal și la lot stau în aceeași cameră. Mi-a plăcut de el de când era la Rapid, a fost un an acolo.

Le-am dat referințele exacte, dar de aici până la un transfer e cale lungă. E bine totuși că e monitorizat, să joci la 18 ani la Steaua și să faci diferența atrage atenția, lumea se uită”, a spus Manea pentru gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și