Închide meniul

Ofensivă totală! Gigi Becali e decis să aducă un "magician" lângă "tripleta de aur". FCSB ar arăta demenţial de la mijloc în sus

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 decembrie 2020, 7:01

Ofensivă totală! Gigi Becali e decis să aducă un "magician" lângă "tripleta de aur". FCSB ar arăta demenţial de la mijloc în sus

Gigi Becali, gest fără precedent pentru fiica sa

Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Gigi Becali pregăteşte comeback-ul de senzaţie al lui Constantin Budescu la FCSB. Aflat pe lista de cumpărături a lui Becali, hat-trick-ul de senzaţie şi pasa decisivă din meciul cu UTA reuşite de Budescu l-au convins pe patronul FCSB că merită să înceapă asaltul pentru transferul "magicianului" Astrei, anunţă Fanatik. În acest sezon, Budescu a dat 6 goluri şi a oferit 7 pase decisive. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă va reuşi să facă transferul lui Constantin Budescu, Gigi Becali va avea o echipă ultra-ofensivă. Pe lângă cele trei staruri, Coman, Man şi Tănase, FCSB ar mai putea ataca titlul cu Budescu, Moruţan şi Olaru. 

Dacă nu va reuşi transferul lui Budescu, Becali va încerca aducerea lui Dumitru Cardoso, un alt jucător important din Liga 1. Becali îi mai are pe lista de transferuri pe Haruţ şi Chindriş de la Botoşani. 

Budescu, liber să plece de la Astra

Budescu poate pleca de la Astra. A anunţat-o chiar Dani Coman, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru AS.ro. FCSB l-a mai luat de la Astra pe Risto Radunovic. 

"Orice jucător este transferabil. În ultimii ani am transferat mulți jucători. Am obținut sume importante. Am găsit de fiecare dată variante să-i înlocuim.

Reclamă

Nu va fi nicio problemă, orice jucător este transferabil contra unei sume normale pentru valoarea lui", a mai spus Dani Coman pentru AS.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și