Închide meniul

„Ofereau 8 milioane de dolari şi 50 la sută dintr-un viitor transfer!” Gigi Becali a refuzat o ofertă uriaşă pentru Florinel Coman: „Lua un milion de dolari salariu pe an!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 decembrie 2021, 16:46

„Ofereau 8 milioane de dolari şi 50 la sută dintr-un viitor transfer! Gigi Becali a refuzat o ofertă uriaşă pentru Florinel Coman: „Lua un milion de dolari salariu pe an!

Florinel Coman poate reveni pe teren chiar în derby-ul cu Rapid

Hepta

Giovanni Becali a dezvăluit că şi salariul oferit de americani lui Florinel Coman era unul uriaş. Numai puţin de un milion de dolari pe an putea câştiga Coman, dacă Gigi Becali accepta oferta celor de la Orlando City.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a refuzat o ofertă uriaşă pentru Florinel Coman

Cât timp a pierdut băiatul ăsta din cauza accidentării, aproape doi ani… Uite, aici, în biroul din fața noastră, am avut ofertă de la un club american, din Orlando. A venit directorul general, un brazilian, l-am chemat și pe Coman. Ofereau 8 milioane de dolari și 50 la sută! Era deja pandemie, deci vorbim de acum un an și câteva luni. Vara lui 2020. N-a vrut Gigi! Coman lua 1 milion de dolari pe an! Asta e! Acum îi trebuie sănătate și să revină în formă, are doar 23 de ani

Era perioada când Gigi visa 25-30 de milioane de euro pe jucătorii lui, dar s-a convins că nu e chiar așa. Și pe Man vroia 18-20 și l-a dat până la urmă. A înțeles că, atunci când ai oferta, o plesnești și gata”, a spus Giovanni Becali potrivit fanatik.ro.

Florinel Coman, chinuit de coşmarul accidentărilor

Coșmarul lui Florinel Coman a început în septembrie 2020, când s-a accidentat în meciul nebun cu Backa Topola din preliminariile Europa League, scor 6-6. „Mbappe de România” a stat atunci aproape două luni în afara gazonului. După revenire, Coman a rezistat doar câteva luni și s-a rupt din nou. A ieșit accidentat în meciul naționalei cu Macedonia de Nord, disputat în luna martie 2021, și și-a revenit abia la începutul acestui sezon.

Ultima accidentare a venit în meciul cu Sepsi din urmă cu două luni, chiar la debutul lui Edi Iordănescu la FCSB. Verdictilor medicilor a fost unul dur, pubalgie. Calvarul lui Coman va lua sfârşit, iar „Mbappe de România” va fi în lot pentru derby-ul cu Rapid.

Reclamă
Citește și:

Florinel Coman va fi în lotul FCSB, la derby-ul cu Rapid

Mihai Stoica a anunţat că Florinel Coman va fi în lot pentru derby-ul cu Rapid.

Da, va fi în lot. Sperăm ca la meciul cu Rapid, Coman să evolueze 20 sau 30 de minute”, a spus Mihai Stoica. Şi Gigi Becali a fost impresionat în ultima perioadă de Florinel Coman. „Mbappe de România” trage tare la antrenamente pentru a reveni la forma maximă şi să poată spera la un transfer pe bani mulţi.

„Nu mă așteptam la așa ceva din partea lui. De ce spun asta. Nu l-am văzut niciodată cu atâta poftă de fotbal. Vrea să revină cât mai repede pe gazon și să fie mult mai bun decât înainte. Și va fi! Florinel Coman va fi extraordinar. Va fi bombă! Niciodată nu s-a antrenat așa. Mai are puțin până își va reveni”, a spus Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
Vezi toate știrile
Citește și