Închide meniul

Ofertă de ultimă oră din Liga 1 pentru George Țucudean: "Am vorbit la telefon, m-am văzut cu el și personal"

Antena Sport Publicat: 12 septembrie 2020, 7:12 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:36

Reclamă
Ofertă de ultimă oră din Liga 1 pentru George Țucudean: "Am vorbit la telefon, m-am văzut cu el și personal"

Mediafax Foto / Paul Ursachi via Hepta

George Țucudean

Ioan Andone l-a ofertat pe George Țucudean să vină la Voluntari. Atacantul a plecat în această vară de la CFR Cluj. Țucudean a avut probleme la inimă și în ultimul an nu prea a mai jucat, dar Andone îl vrea. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Chiar i-am făcut ofertă să vină la noi, la Voluntari și aștept un răspuns. Am vorbit la telefon, apoi m-am și văzut cu el personal la Arad, când am avut meci cu UTA.

Nu e încă decis sută la sută nici să se lase, nici să mai continue. Am băut o cafea împreună și i-am spus că-l aștept cu brațele deschise la Voluntari. Avem nevoie de atacant!

Mi-a plăcut revederea cu el, ne-am adus aminte de cum i-am transferat la Dinamo, când eram antrenor principal, pe el și pe «Pufi» Bălgrădean în același timp. Aveau 19 ani amândoi, copii talentați. Îmi spusese Țucudean atunci: «Nea Ando, păi cu Dănciulescu, Niculescu, Bratu aici, eu unde mai joc?» I-am luat atunci la recomandarea lui Marcel Coraș, el îi urmărise mai mult și a avut dreptate cu amândoi! Fotbaliști!”, a spus Ioan Andone, potrivit Fanatik.

Ţucudean a plecat în această vară de la CFR Cluj

Contractul atacantului cu ardelenii a expirat pe 30 iunie, iar înţelegerea nu a mai fost prelungită. Cotat la 1.4 milioane de euro, George Țucudean a jucat doar 12 partide în toate competițiile acestui sezon și a marcat două goluri.

Reclamă
Reclamă 4

George Ţucudean a jucat în carieră la UTA Arad, Dinamo, Standard Liege, Charlton, FCSB, ASA Târgu Mureş, Pandurii Târgu Jiu, Viitorul Constanţa şi CFR Cluj.

De asemenea, Ţucudean a acumulat şi 10 prezenţe pentru naţionala României.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:29

LIVE VIDEOPrima sesiune de antrenamente din Formula 1 a Marelui Premiu al Belgiei este LIVE în AntenaPLAY

14:21

EXCLUSIVUn nume important din FRF a făcut anunţul: „Eu cred că Gică Hagi vine selecţioner!”. Ultimatumul primit de la Răzvan Burleanu

14:07

Florin Tănase, antrenamente alături de FCSB la baza din Berceni! Decizia luată de mijlocaşul român

13:37

Programul românilor la Jocurile Olimpice 2024 – sâmbătă, 27 iulie

13:33

FCSB – Oţelul LIVE TEXT (ora 22:00). Campioana caută prima victorie din acest sezon de Liga 1. Echipele probabile

12:50

VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 2 din Belgia! Calificările sunt la 16:05, LIVE în AntenaPLAY

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOAntrenamentele din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei au fost în AntenaPLAY! Luke Browning, cel mai bun timp 5 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 6 Dosar penal pentru Gică Craioveanu după ce a fost prins la volan cu permisul suspendat
Citește și