Închide meniul

Oferta spaniolilor pentru Dinamo este reală! Ioan Andone a confirmat negocierile

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 aprilie 2020, 14:29

Oferta spaniolilor pentru Dinamo este reală! Ioan Andone a confirmat negocierile

SportPictures / Andrei Luca via Hepta

Ioan Andone a confirmat interesul spaniolilor pentru Dinamo

"Oamenii sunt interesați, eu i-am pus în legătură cu conducerea clubului Dinamo. Au făcut un audit financiar. Ei au făcut o ofertă. În prima fază am înțeles că nu a acceptat-o Ionuț Negoiță. Sunt negocieri, oamenii sunt dispuși. Au văzut ce probleme are Dinamo, 88% dintre acțiuni se vând pe un leu, dar tu trebuie să preiei salariile din decembrie, ANAF-ul. Suma exactă nu o pot spune eu, dar eu sper să fie bine pentru Dinamo că d-aia i-am și pus în legătură", a declarat Ioan Andone pentru AntenaSport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioan Andone: "Au bani să plătească datoriile"

Ionuț Negoiță a spus că solicitările spaniolilor au fost nerealiste, dar Ioan Andone crede în continuare că tranzacția se poate realiza. Antrenorul este bun prieten cu Herminio Menendez, iar acesta ar urma să-l pună președinte pe "Fălcos"

"M-a întrebat dacă accept și eu i-am spus că pentru binele lui Dinamo, da. Pentru tot ce îi trebuie acum are banii necesari. Să ia licența, ăsta e primul punct, să plătească datoriile din urmă și din vară să ia 5-6 jucători noi, ca la anul să poți să te bați la primele trei locuri", a spus Andone pentru AntenaSport.  

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB 20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și