Închide meniul

Oferte peste oferte pentru George Țucudean! Ce se întâmplă cu atacantul CFR-ului

Antena Sport Publicat: 17 mai 2020, 10:17

Reclamă
Oferte peste oferte pentru George Țucudean! Ce se întâmplă cu atacantul CFR-ului

SportPictures / Flaviu Buboi via Hepta

George Țucudean ar putea pleca de la CFR Cluj

După Dinamo și UTA, o altă echipă și-a exprimat interesul pentru Țucudean. Potrivit Fanatik, atacantul se află și pe lista Universității Craiova, iar din sezonul viitor s-ar putea bate la titlu cu CFR-ul. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Principalul motiv pentru care Țucudean nu vrea să rămână la CFR Cluj este acela că nu a uitat că Dan Petrescu l-a înjurat la meciul cu Astra, asta deși tehnicianul și-ar fi cerut scuze.

Universitatea Craiova, planuri mari cu Bergodi pe bancă

Universitatea Craiova are șanse și în acest sezon să câștige titlul. Echipa va fi antrenată de Cristiano Bergodi în ultimele etape rămase. 

"Orice se poate întâmpla, este un antrenor foarte bun, foarte bine organizat, un cunoscător al fotbalului. Lucrează foarte mult tactic și pune accent pe organizarea și automatismele pe care trebuie să le aibă jucătorii", a spus Sorin Cârțu. 

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:36

EXCLUSIVRetras pentru o singură zi, Adi Petre visează cu ochii deschişi la naţională: „De ce nu?”. Cum l-a ajutat Gabi Tamaş

22:36

LIVE TEXTGalatasaray – PAOK 0-0 în Europa League! Manchester United – Twente se joacă ACUM. Meciurile serii

22:35

Adrian Mititelu, sfătuit de Florin Talpan în procesul cu FRF, care are o miză de 300 de milioane de euro!

22:28

Lothar Matthaus, verdict despre cursa pentru Balonul de Aur. L-a clasat pe Vinicius doar pe locul 3. Pe cine vede drept favorit

22:04

O nouă accidentare la FCSB! Jucătorul, OUT până în iarnă! Mihai Stoica a dat toate detaliile: „L-au văzut doi specialiști!”

21:26

U BT Cluj – Olimpija Ljubljana 86-93. Campioana, debut cu stângul în BKT EuroCup. Alex Chipciu a aruncat prima minge

1 „Am înţeles că jumătate de bilete erau false!” Adrian Mihalcea, acuzaţii incredibile după Unirea Slobozia – Rapid 1-2 2 Marca a anunţat câştigătorul Balonului de Aur 2024: „Parisul şi Sena îl aşteaptă” 3 FotoIanis Hagi, „dublă” şi pasă de gol pentru Rangers B! Fiul lui Gică Hagi a adus victoria echipei sale 4 UPDATESteaua, neprogramată la meciurile din Liga 2! Anunţul oficial făcut de Federaţia Română de Fotbal! Reacţia „militarilor” 5 McLaren, lovitură de proporţii pentru Red Bull. Transferul a fost anunţat oficial 6 VideoAntrenorul care l-a crescut pe Radu Drăguşin a dezvăluit de ce fundaşul lui Tottenham a refuzat FCSB
Citește și