Închide meniul

OFICIAL | CFR Cluj l-a prezentat pe Runar Sigurjonsson, înlocuitorul lui Djokovic. Transfer de titlu: “Pasator desăvârșit, cu o viziune de joc remarcabilă”

Alexandru Ivan Publicat: 8 februarie 2021, 17:50 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:16

OFICIAL | CFR Cluj l-a prezentat pe Runar Sigurjonsson, înlocuitorul lui Djokovic. Transfer de titlu: “Pasator desăvârșit, cu o viziune de joc remarcabilă”

Facebook CFR Cluj

Sigurjonsson, oficial la CFR Cluj

  • Sigurjonsson, oficial la CFR Cluj
  • Transfer de titlu pentru Edi Iordănescu

Sigurjonsson a jucat ultima dată pentru Astana, în campionatul din Kazahstan. El va evolua la CFR Cluj cu numărul 8, același purtat în Gruia și de Damjan Djokovic.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj l-a transferat pe Runar Mar Sigurjonsson

La prezentarea oficială, clujenii au realizat o documentare amplă despre cariera lui Sigurjonsson. 

"Clubul CFR 1907 Cluj și FC Astana, formație din prima ligă a Kazahstanului, au ajuns la un acord privind transferul definitiv al jucătorului Rúnar Már Sigurjónsson. 

Reclamă

Cu o vastă experiență în primele eșaloane din Islanda (Valur Reykjavík), Suedia (GIF Sundsvall), Elveția (Grasshopper Zürich și FC St. Gallen), respectiv Kazahstan (FC Astana), Rúnar Már Sigurjónsson (30 de ani) a câștigat Cupa Ligii Islandei (2011), campionatul Kazahstanului (2019), respectiv Supercupa țării din Asia Centrală (2020)", a scris CFR Cluj pe pagina oficială de Facebook.  

Reprezentanții formației din Gruia îl consideră pe Sigurjonsson un mijlocaș complet. Clujenii au remarcat abilitatea islandezului de a furniza ultima pasă, dar și calitatea sa din fața porții.

Reclamă

"Pasator desăvârșit, cu o viziune de joc remarcabilă în linia mediană, Rúnar se laudă și cu o serie de goluri spectaculoase marcate de-a lungul carierei, în ultimii ani fiind jucător-cheie la FC Astana, fosta adversară a echipei noastre în preliminariile Ligii Campionilor 2019-20. 

Având 29 de meciuri și un gol în naționala Islandei, noul membru al familiei CFR a făcut parte din lotul nordicilor care a uimit o planetă întreagă la EURO 2016. Om de bază la ultimele jocuri ale Islandei, Rúnar a jucat și în „barajul” pentru EURO 2020 împotriva României. 

Multă baftă, Rúnar, la cât mai multe trofee în tricoul vișiniu!", se arată în cadrul aceluiași comunicat emis de CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

30 de ani are Rúnar Már Sigurjónsson și este cotat la 1 milion de euro. 

 Runar Sigurjonsson: "A fost o decizie ușoară să vin la CFR Cluj"

Mijlocașul islandez a oferit și primele cuvinte în calitate de jucător al ardelenilor. Acesta a declarat că nu a stat pe gânduri când CFR Cluj i-a pus oferta pe masă. 

"CFR este o echipă bună, am auzit doar lucruri pozitive despre club, despre oraș. Pentru mine a fost o decizie ușoară să mă alătur echipei. Am amintiri de aici, am simțit pe propria piele cum este să joci împotriva CFR-ului, iar acum sunt fericit că am ajuns la Cluj.

Cred că sunt un jucător care muncește din greu, încerc să dau totul pentru echipă, să marchez, să ofer pase decisive, dar, cel mai important, încerc să dau ce e mai bun pentru echipă", a spus Sigurjonsson după prezentarea la CFR Cluj. 

Islandezul ar putea să debuteze la CFR chiar în următoarea etapă de campionat. Clujenii vor primi vizita celor de la FC Voluntari. 

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A