Închide meniul

OFICIAL! Cristi Dumitru a plecat de la FCSB! „Aguero de România” a fost prezentat de noua echipă: „E o soluţie viabilă”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 august 2021, 19:58

OFICIAL! Cristi Dumitru a plecat de la FCSB! „Aguero de România a fost prezentat de noua echipă: „E o soluţie viabilă

Cristi Dumitru a semnat cu FC Argeş

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Cristi Dumitru a fost prezentat oficial de FC Argeş. Cel comparat de MM Stoica cu Aguero a fost împrumutat de la FCSB până la finalul actualului sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Dumitru a semnat cu FC Argeş

FC Argeş şi FCSB au ajuns la un nou acord pentru împrumutul jucătorului Cristian Dumitru. Mijlocașul în vârstă de 19 ani va juca la Pitești până la finalul acestui sezon competiţional, după ce acesta a mai îmbrăcat tricoul echipei noastre și în precedenta ediție de campionat.

Dumitru a ajuns pentru prima dată la gruparea din Trivale în luna ianuarie a acestui an, iar prin evoluțiile sale a devenit om de bază la FC Argeş. În sezonul trecut, fotbalistul originar din Buzău a fost folosit în 23 de meciuri şi a marcat 3 goluri. Cristi este şi în acest an un jucător eligibil pentru regula U21, putând fi o soluţie viabilă atât în linia mediană, cât şi în compartimentul ofensiv.

Mijlocaşul cu veleităţi de atacant a bifat în acest început de sezon două partide pentru FCSB. În meciul de campionat cu Universitatea Craiova, Dumitru a intrat în teren în minutul 67, în timp ce în disputa din UEFA Conference League, cu Șahtior Karagandy, antrenorul Dinu Todoran l-a aruncat în luptă în minutul 87. Conform transfermarkt.com, cota de piaţă a lui Cristi Dumitru este de 400.000 euro„, se arată în comunicatul remis de FC Argeş.

Gigi Becali l-a făcut praf pe Cristi Dumitru după meciul cu Botoşani

Cristi Dumitru a ajuns să fie și el criticat de Gigi Becali, la finalul meciului dintre FCSB și Botoșani.

Reclamă

Gigi Becali: ”Cristi Dumitru fuge de minge”

”Coman a jucat bine. Cristi Dumitru e copil, fuge de joc. El nu a lovit nicio minge. Trebuie să te întâlneşti cu mingea. El fuge de minge. Nu mi-a plăcut deloc nici de Man. Tănase trebuia să marcheze la ocazia aia. Trebuia să dea gol”, a spus Becali, la plecarea de la stadion.

Puștiul de numai 18 ani al roș-albaștrilor a făcut un meci mare cu Dinamo, când a dat un assist și a marcat un gol. El are un salariu foarte mic la FCSB, ce nu depășește 2.000 de lei.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” Vezi toate știrile
Citește și