Închide meniul

OFICIAL | Dinamo a rezolvat încă un transfer. A efectuat vizita medicală și se antrenează deja la Săftica

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 septembrie 2020, 7:44 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:36

OFICIAL | Dinamo a rezolvat încă un transfer. A efectuat vizita medicală și se antrenează deja la Săftica

Captură Facebook Dinamo

Tomas Mejias a semnat cu Dinamo

  • Portarul are o cotă de piață de 400.000 de euro
  • Are 31 de ani și a jucat pentru Real Madrid

După mai multe negocieri, alb-roșiii s-au înțeles cu englezii de la Middlesbrough pentru a se realiza acest transfer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tomas Mejias a fost transferat de Dinamo

"Bun venit la Dinamo București, Tomas Mejias!

București, 11 septembrie 2020. Directorul sportiv Rufo Collado anunță prin intermediul site-ului oficial că Dinamo București a ajuns la un acord cu clubul englez Middlesbrough FC pentru transferul temporar al portarului spaniol Tomas Mejias Osorio la echipa din Ștefan cel Mare.

Reclamă

Născut pe 30 ianuarie 1989, Tomas Mejias a efectuat vizita medicală la Institutul Național de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală, a semnat un contract cu clubul nostru până la finalul sezonului competițional 2020-2021 și a intrat în programul de pregătire stabilit de antrenorul principal Cosmin Contra în cantonamentul de la Săftica.

Format la Academia lui Real Madrid, Tomas Mejias a evoluat pentru toate echipele "galacticilor", U15, U17, U19, Real Madrid C, Real Madrid Castilla (B) și a apărat un meci la Real în mandatul lui Jose Mourinho, pe 10 mai 2011, în victoria cu Getafe, scor 4-0 pe "Santiago Bernabeu".

Reclamă

De-a lungul carierei, Tomas Mejias a mai apărat la Rayo Vallecano (Spania), Omonia Nicosia (Cipru) și Middlesbrough FC (Anglia). Sezonul trecut, Tomas Mejias a evoluat în două meciuri, ambele cu Tottenham, Hotspur, în Cupa Angliei", se anunță în comunicatul emis de Dinamo.

Pablo Cortacero a făcut un efort considerabil pentru a-l aduse pe Tomas Mejias. Goalkeeper-ul va avea un salariu lunar de 20.000 de euro, tot atât cât are și Janusz Gol.
 

Reclamă 4 / 0/3

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15
apr.
0:07
Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a „Bursucului” în Liga 1. Detaliile contractului
15
apr.
0:02
”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2!
23:47 Gigi Becali, anunţ uluitor! Cum vrea să celebreze câştigarea campionatului: „Dacă reuşim asta, vin şi la meci” 23:46 Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu, după ce Rapid a ieşit din lupta la titlu: „Păi noi suntem idioţi?” 23:29 Incidente în tribune şi pe teren la derby-ul CFR Cluj – FCSB! Jandarmeria a intervenit! Ce s-a întâmplat 23:21 Gigi Becali, anunţ după victoria FCSB-ului contra lui CFR Cluj: „Am luat atacant”! A spus cât va investi pentru Liga Campionilor! 23:00 CFR Cluj – FCSB 0-1. Echipa lui Gigi Becali, victorii pe bandă rulantă în play-off! Etapa viitoare poate fi matematic campioană! 22:41 VideoAtacantul dorit de Gigi Becali, un nou gol în Liga Portugal! Rafa Mujica a înscris în Arouca – Boavista, LIVE în AntenaPLAY 22:40 Mircea Lucescu revine în fotbal ca antrenor! Clubul uriaş cu care s-a înţeles „Il Luce” 22:30 VIDEOBenfica – Moreirense 3-0 a fost în AntenaPLAY. FC Porto – Famalicao 2-2 şi Gil Vicente – Sporting 0-4. Rezultatele etapei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ahmed Bani, eroul lui Dinamo, a dezvăluit după meci cine sunt colegii care i-au spus că va marca împotriva lui Poli Iaşi!
Liga 1 • 22:08
Ahmed Bani, eroul lui Dinamo, a dezvăluit după meci cine sunt colegii care i-au spus că va marca împotriva lui Poli Iaşi!
Verdict dur al medicilor pentru Luca Mihai
Liga 1 • 21:00
Verdict dur al medicilor pentru Luca Mihai, jucătorul care a părăsit meciul Dinamo – Poli Iaşi cu masca de oxigen pe faţă!
FCU Craiova a ajuns ultima clasată în Liga 1, Dinamo a urcat pe loc de baraj!
Liga 1 • 20:36
FCU Craiova a ajuns ultima clasată în Liga 1, Dinamo a urcat pe loc de baraj! Cum arată acum clasamentul în play-out
Dinamo - Poli Iaşi 1-0. Ahmed Bani, salvatorul "câinilor" în minutul 90+3
Liga 1 • 20:00
Dinamo – Poli Iaşi 1-0. Ahmed Bani, salvatorul „câinilor” în minutul 90+3! Dinamo a urcat pe locul 7 în play-out!
Micuţii fani ai lui Dinamo, susţinere superbă pentru "câini" şi cu Poli Iaşi!
Liga 1 • 19:38
Micuţii fani ai lui Dinamo, susţinere superbă pentru „câini” şi cu Poli Iaşi! Cum încearcă să salveze echipa de la retrogradare!