Închide meniul

OFICIAL. Dinamo a semnat cu 3 jucători de la Gaz Metan, chiar înaintea meciului cu medieșenii: „Bine aţi venit!”. Anunțul clubului

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 18 februarie 2022, 14:18

OFICIAL. Dinamo a semnat cu 3 jucători de la Gaz Metan, chiar înaintea meciului cu medieșenii: „Bine aţi venit!. Anunțul clubului

Dinamo a mai realizat 3 transferuri

Mediafax Foto / ALEX NICODIM via Hepta

Dinamo a mai realizat 3 transferuri astăzi, cu numai câteva ore înaintea duelului cu Gaz Metan, din etapa a 27-a din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabriel de Moura, Răzvan Grădinaru și Vlad Morar au semnat cu Dinamo, înaintea meciului cu Gaz Metan

„Câinii” au anunţat că au semnat cu Gabriel de Moura, Răzvan Grădinaru și Vlad Morar, plecaţi cu scandal chiar de la viitoarea adversară a trupei din „Ştefan cel Mare”.

„Fundașul Gabriel de Moura, mijlocașul Răzvan Grădinaru și atacantul Vlad Morar, toți trei ultima oară la Gaz Metan Mediaș, au semnat contracte cu Dinamo București și au început primele antrenamente sub comanda antrenorului principal Flavius Stoican, a anunțat administratorul special Iuliu Mureșan pentru pagina oficială de Facebook.

26 de meciuri, 24 în Liga 1 și două în Cupa României, a jucat Gabriel de Moura pentru Gaz Metan Mediaș în acest sezon competițional. Brazilian, 33 de ani, Gabriel de Moura a mai îmbrăcat tricoul alb-roșu în sezonul 2019-2020, 12 jocuri în campionat și două în Cupa României.

25 de partide a adunat Răzvan Grădinaru la Gaz Metan Mediaș în acest sezon, 23 în campionat și două în Cupa României. Născut pe 23 august 1995, Răzvan Grădinaru a evoluat până la 15 ani la Academia Dinamo.

Reclamă

3 goluri în 19 meciuri a marcat Vlad Morar în această ediție de campionat pentru Gaz Metan. A mai evoluat două jocuri în Cupa României. 28 de ani, Vlad Morar a înscris ultima oară în prima etapă din 2022, UTA vs Gaz Metan (0-1).

Bine ați venit la Dinamo București!”, a anunţat Dinamo, pe contul de Facebook.

Citește și:

Răzvan Grădinaru, în lotul lui Dinamo pentru meciul cu Gaz Metan

Dintre cei 3 jucători aduşi, Flavius Stoican a anunţat, la conferinţa de presă, că doar Răzvan Grădinaru va fi în lotul lui Dinamo pentru meciul de diseară.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo ar putea aduce încă un fotbalist de la Gaz Metan. Este vorba despre Christian Irobiso, care este dorit de „câini”, dar încă nu poate fi legitimat.

„Irobiso și-a dat acordul să semneze cu noi. A fost amânat până pe 23 de Comisii. Să sperăm că îl putem înregistra. Va crește clar valoare lotului și nivelul jocului. Dar până atunci, avem un meci foarte greu cu Gaz Metan Mediaș.”, a spus Iuliu Mureşan, pentru Pro X.

„Câinii” au ajuns la 15 transferuri în perioada de mercato din această iarnă: Răzvan Patriche, Desire Azankpo, Antoni Ivanov, Jonathan Rodriguez, Dusan Celar, Cristiano Figueiredo, Thomas Chesneau, Marius Tomozei, Igor Jovanovic, Balthazar Pierret, Baptiste Aloe, Alin Buleică, Răzvan Grădinaru, Vlad Morar şi Gabriel de Moura.

În acelaşi timp, Dinamo a renunţat la 13 jucători: Plamen Iliev, Petar Gluhakovic, Constantin Nica, Robert Moldoveanu, Mihai Neicuțescu, Marko Nunic, Cătălin Itu, Răzvan Popa, Cătălin Tîră, Michel Espinosa, Andre Pinto, Tomas Vestenicky și Deian Sorescu.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și