Închide meniul

Oficial | Dinamo l-a transferat pe Marius Tomozei. Fundaşul ar putea debuta chiar miercuri pentru echipa lui Flavius Stoican

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 ianuarie 2022, 14:42 / Actualizat: 10 aprilie 2023, 20:50

Oficial | Dinamo l-a transferat pe Marius Tomozei. Fundaşul ar putea debuta chiar miercuri pentru echipa lui Flavius Stoican

Dinamo l-a transferat pe Marius Tomozei

Facebook Dinamo

Dinamo l-a transferat pe Marius Tomozei. Acesta a semnat un contract cu Dinamo Bucureşti până la finalul sezonului competiţional 2022-2023. Marius Tomozei are 31 de ani şi a jucat la Metaloglobus sau Dunărea Călăraşi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo l-a transferat pe Marius Tomozei. Fundaşul ar putea debuta chiar miercuri

Marius Ionuţ Tomozei, ultima oară la UTA Arad, a semnat cu Dinamo, a anunţat, marţi, clubul dinamovist. Noul jucător dinamovist se va alătura lotului pregătit de Flavius Stoican în cantonamentul de a Săftica şi ar putea debuta mâine în tricoul alb-roşu, în primul meci amical al anului, CS Mioveni vs Dinamo Bucureşti (ora 12:30, CNF Buftea).

Deian Sorescu, scos la vânzare de Dinamo

Deian Sorescu nu mai are viitor la Dinamo. Fotbalistul a fost scos la vânzare de penultima clasată din Liga 1 care aşteaptă oferte pe adresa clubului. Mai mult, şefii din Ştefan cel Mare i-au stabilit şi preţul jucătorului umilit de suporteri la finalul anului trecut.

Deian Sorescu nu mai vrea să rămână la Dinamo, iar şefii din Ştefan cel Mare sunt de acord cu plecarea acestuia, dar vor un milion de euro pentru a-i da drumul. “Nu avem nicio ofertă primită oficial pentru Deian Sorescu. Există multe discuţii, multe oferte spuse, dar niciuna oficială.

Reclamă

Deian Sorescu pleacă de la Dinamo

Ştiu că şi-a propus să plece şi poate că este momentul. Ar fi bine şi pentru el şi pentru club dacă va pleca în această iarnă. Suma pe care vrem să o luăm în schimbul transferului este în jur de 1 milion de euro. O să vedem cum stă situaţia în perioada următoare”, a spus Răzvan Zăvăleanu, conform fanatik.ro.

Deian Sorescu a fost umilit de fanii lui Dinamo la partida pierdută în finalul anului trecut de echipa din Ştefan cel Mare la Mioveni. Fanii i-au smuls tricoul fotbalistului, apoi l-au aruncat pe gazon. Sorescu a acceptat spăşit situaţia. A luat tricoul şi a mers la vestiar.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Marius Ionuţ Tomozei, ultima oară la UTA Arad, a semnat cu Dinamo, a anunţat, marţi, clubul dinamovist.
  • Fundaşul a semnat pe un an şi jumătate

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:13 CSM Bucureşti a câştigat Cupa României! Victorie categorică în finala cu Dunărea Brăila 16:54 Elena Rybakina a câştigat turneul de la Stuttgart după o finală cu Marta Kostiuk. Al treilea trofeu din 2024 16:48 VIDEOAutogol incredibil în Championship! Pears a făcut o gafă colosală, cu care îl „eclipsează” pe Bănel Nicoliţă. Eroarea anului! 16:32 Real Madrid – FC Barcelona LIVE TEXT, ora 22:00. Catalanii joacă ultima şansă la titlu în „El Clasico” 16:10 LIVE VIDEOBlackburn – Sheffield Wednesday e ACUM în AntenaPLAY. QPR – Preston 1-0. Spectacol total în Championship 15:54 „Sunt supărat pe el” Luca Mihai, mesaj direct pentru Homawoo după ce a fost externat din spital! 15:26 Daniel Ricciardo, penalizat cu trei locuri pe grila de start la Marele Premiu din Miami! Motivul pentru care a fost pedepsit 15:19 FotoAndrea Compagno a devenit tată! Primul mesaj al italianului după ce soţia lui a născut un băieţel 15:02 „E nebunia lui Gigi!” Bănel Nicoliță, verdict surprinzător după FCSB – Rapid 2-2! Cum pot ajunge roș-albaștrii în Europa 14:48 VideoDaniel Ricciardo nu îl iartă pe Lance Stroll după accidentul teribil din Marele Premiu al Chinei: „Fierbe sângele în mine” Vezi toate știrile
Citește și