Închide meniul

OFICIAL | FC U Craiova 1948 s-a despărțit de Robert Răducanu, fotbalistul care l-a enervat la culme pe Adrian Mutu. „Briliantul” îl trimisese la echipa a doua

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 17 august 2021, 19:15 / Actualizat: 22 martie 2023, 19:14

OFICIAL | FC U Craiova 1948 s-a despărțit de Robert Răducanu, fotbalistul care l-a enervat la culme pe Adrian Mutu. „Briliantul îl trimisese la echipa a doua

FC U Craiova s-a despărțit de fotbalistul-problemă

Catalin Ciupureanu/SPORT PICTURES

FC U Craiova 1948 s-a despărțit de Robert Răducanu, fotbalistul care l-a enervat la culme pe Adrian Mutu. Atacantul Robert Răducanu şi FC U Craiova 1948 au ajuns la un acord pentru rezilierea contractului.  Anunțul a fost făcut marți de către clubul din Bănie. Robert Răducanu are 24 de ani şi juca la Craiova din 2019. El a mai evoluat la Concordia Chiajna şi FC Viitorul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC U Craiova 1948 s-a despărțit de Robert Răducanu. Atacantul, implicat într-un scandal uriaș

Robert Răducanu a fost implicat într-un scandal în meciul cu Dinamo din etapa a doua. Acesta a jignit mai mulți spectatori, lucru care a stârnit furia ultrașilor olteni.

„Aș vrea să transmit un mesaj nu numai din partea suporterilor din Peluza Sud, ci din partea tuturor suporterilor Universității Craiova. Până când Robert Răducanu nu își cere scuze în mod public și nu vine în fața noastră să-și ceară scuze, acest jucător nu mai are ce să caute la Universitatea Craiova.

A făcut o prostie. După meciul cu Dinamo, în care a intrat zece minute și mai mult a stat pe gazon, a jignit suporterii mai în varstă de la tribuna a doua. Noi am aflat o săptămană mai târziu. Niciun jucător al Universitătii nu a făcut asemenea greșeli. Niciun jucător nu are dreptul să jignească suporterii Universitătii.

Nu ne-a supărat nici măcar Gică Popescu, atunci când a plecat la rivala Dinamo, așa cum a făcut-o Răducanu. El știe despre ce e vorba și trebuie să-și ceară scuze. Dacă nu o face în mod public, el nu mai are ce să caute nici măcar la antrenamente. Dacă aflam că se antrenează, mergem la teren și oprim antrenamentul. Acest mesaj l-a aflat și Adi Mutu și Adită (n.n. Adrian Mititelu jr.) și sper să-l audă acum toată conducerea”, a spus Andrei Preda, liderul galeriei lui FC U Craiova, la Radio Gold FM, conform Prosport.

Reclamă

După incidentele de la meciul cu Dinamo, Robert Răducanu a fost trimis de Adrian Mutu la echipa a doua. Cele două părți nu s-au împăcat, astfel că fotbalistul s-a despărțit de FC U Craiova.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și