Închide meniul

OFICIAL | FC U Craiova 1948 s-a despărțit de Robert Răducanu, fotbalistul care l-a enervat la culme pe Adrian Mutu. „Briliantul” îl trimisese la echipa a doua

Alexandru Ivan Publicat: 17 august 2021, 19:15 / Actualizat: 22 martie 2023, 19:14

Reclamă
OFICIAL | FC U Craiova 1948 s-a despărțit de Robert Răducanu, fotbalistul care l-a enervat la culme pe Adrian Mutu. „Briliantul îl trimisese la echipa a doua

FC U Craiova s-a despărțit de fotbalistul-problemă

Catalin Ciupureanu/SPORT PICTURES

FC U Craiova 1948 s-a despărțit de Robert Răducanu, fotbalistul care l-a enervat la culme pe Adrian Mutu. Atacantul Robert Răducanu şi FC U Craiova 1948 au ajuns la un acord pentru rezilierea contractului.  Anunțul a fost făcut marți de către clubul din Bănie. Robert Răducanu are 24 de ani şi juca la Craiova din 2019. El a mai evoluat la Concordia Chiajna şi FC Viitorul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC U Craiova 1948 s-a despărțit de Robert Răducanu. Atacantul, implicat într-un scandal uriaș

Robert Răducanu a fost implicat într-un scandal în meciul cu Dinamo din etapa a doua. Acesta a jignit mai mulți spectatori, lucru care a stârnit furia ultrașilor olteni.

„Aș vrea să transmit un mesaj nu numai din partea suporterilor din Peluza Sud, ci din partea tuturor suporterilor Universității Craiova. Până când Robert Răducanu nu își cere scuze în mod public și nu vine în fața noastră să-și ceară scuze, acest jucător nu mai are ce să caute la Universitatea Craiova.

A făcut o prostie. După meciul cu Dinamo, în care a intrat zece minute și mai mult a stat pe gazon, a jignit suporterii mai în varstă de la tribuna a doua. Noi am aflat o săptămană mai târziu. Niciun jucător al Universitătii nu a făcut asemenea greșeli. Niciun jucător nu are dreptul să jignească suporterii Universitătii.

Nu ne-a supărat nici măcar Gică Popescu, atunci când a plecat la rivala Dinamo, așa cum a făcut-o Răducanu. El știe despre ce e vorba și trebuie să-și ceară scuze. Dacă nu o face în mod public, el nu mai are ce să caute nici măcar la antrenamente. Dacă aflam că se antrenează, mergem la teren și oprim antrenamentul. Acest mesaj l-a aflat și Adi Mutu și Adită (n.n. Adrian Mititelu jr.) și sper să-l audă acum toată conducerea”, a spus Andrei Preda, liderul galeriei lui FC U Craiova, la Radio Gold FM, conform Prosport.

Reclamă
Reclamă 4

După incidentele de la meciul cu Dinamo, Robert Răducanu a fost trimis de Adrian Mutu la echipa a doua. Cele două părți nu s-au împăcat, astfel că fotbalistul s-a despărțit de FC U Craiova.

Recomandări

Cum crezi că se va încheia meciul Virtus - FCSB, din Liga Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:45

Gigi Becali a dezvăluit câţi bani i-a cerut Louis Munteanu pentru a veni la FCSB: „O să facem asta dacă ne calificăm în Ligă”

23:35

Novak Djokovic s-a calificat în sferturi la Wimbledon! S-a definitivat tabloul sferturilor de finală la Grand Slam-ul londonez

23:05

Gigi Becali l-a făcut praf pe finul său, Cristi Borcea: „Dacă făceam ce au făcut el cu Nețoiu, nu mai eram în fotbal acum”

22:54

„La 30 de ani, să spună mama..” Gigi Becali, replică pentru Denis Alibec după ce mama jucătorului a ieșit la atac

22:34

Gigi Becali a anunţat că l-a cedat pe Eduard Radaslavescu la Farul: „I l-am dat lui Gică”! Detaliile mutării

22:13

VIDEOFlorinel Coman a fost prezentat oficial de Al-Gharafa! Qatarezii i-au dedicat un material de senzație lui „Mbappe de România”

1 FotoIubitele lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă au întors toate privirile pe „Insula Milionarilor”. Apariţii de senzaţie 2 FotoUnde a ajuns să joace Adrian Petre! Fostul atacant de la FCSB a debutat la noua echipă, după ce Mircea Rednic a renunţat la el 3 FotoHoraţiu Moldovan s-a decis şi pleacă după numai 6 luni de la Atletico Madrid! Anunţul momentului făcut în Spania 4 EXCLUSIVCinci echipe din Liga 1 au interdicţie la transferuri! CFR Cluj, probleme înainte de startul noului sezon 5 Regele unei țări ploioase! Analiza lui Adrian Georgescu după Marele Premiu al Marii Britanii 6 Marius Ştefănescu şi Vlad Chiricheş, suspendaţi de UEFA! Lovitură pentru FCSB înainte de startul preliminariilor Champions League
Citește și