Închide meniul

OFICIAL | FCSB s-a despărţit de un jucător. Anunţul făcut chiar înainte de Revelion

Reclamă

Antena Sport Publicat: 31 decembrie 2020, 14:12

OFICIAL | FCSB s-a despărţit de un jucător. Anunţul făcut chiar înainte de Revelion

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali l-a trimis pe Briceag la Voluntari

"FC Voluntari şi FCSB au ajuns la un acord în ceea ce priveşte împrumutul lui Marius Briceag la echipa noastră. Astfel, fundaşul lateral în vârstă de 28 de ani va evolua pentru formaţia noastră în sezonul 2020/2021", a scris gruparea ilfoveană, pe Facebook. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Briceag a plecat de la FCSB 

Astfel, după plecarea fotbalistului de 28 de ani, jucătorii care vor lupta pentru postul de fundaş stânga vor fi Ovidiu Popescu, Ionuţ Panţîru şi Aristeidis Soiledis. 

Primul are şansele cele mai mari să joace acolo, ţinând cont că ultimii doi se află şi ei pe lista neagră a lui Gigi Becali. Totuşi, după plecarea lui Briceag, cel mai probabil, unul dintre Panţîru şi Soiledis va rămâne la echipă.

Cine este Marius Briceag

Marius Briceag s-a născut la 6 aprilie 1992, în Pitești și a început fotbalul la FC Arges. În 2013 a ajuns la CSM Râmnicu Vâlcea, în Liga 2, de unde s-a transferat, după numai un an, la Universitatea Craiova.

În sezonul 2015-2016 a fost împrumutat la FC Voluntari. Are în palmares o Cupă a României, pe care a câștigat-o în 2018, cu Universitatea Craiova.

Reclamă

Adi Popa a plecat de la Voluntari

Adi Popa s-a despărţit de FC Voluntari. Anunţul oficial a fost făcut de clubul ilfovean. "Motoreta" a rămas cu două goluri marcate pentru echipa preluată de Bogdan Andone.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul Vezi toate știrile
Citește și