Închide meniul

OFICIAL! Gnohere a fost prezentat de noua echipă. Mesajul postat de "Bizon" 

Silviu Corneanu Publicat: 20 iulie 2020, 14:14 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:33

OFICIAL! Gnohere a fost prezentat de noua echipă. Mesajul postat de "Bizon" 

Captură Twitter Mouscron

Harlem Gnohere a semnat cu Mouscron

  • Gnohere a revenit în Belgia
  • "Bizonul" s-a despărţit de FCSB
  • 32 de ani are Harlem Gnohere

Gnohere revine astfel la Mosucron, echipă la care a mai evoluat în urmă cu 6 ani. Belgienii au fost pregătiţi o perioadă şi de Mircea Rednic. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Am revenit după 6 ani", a scris Gnohere pe contul său de Instagram, în timp ce cei de la Mouscroun au scris: "Bine ai venit pe Canonnier, Bizon!"

Reclamă

Gnohere s-a despărţit în această vară de FCSB

Harlem Gnohere a fost unul dintre cei mai buni marcatori de la FCSB. Francezul adus de la Dinamo a fost golgeterul Ligii 1 în sezonul 2017-2018, când a înscris de 15 ori. 

Bizonul a dat tot 15 goluri şi în următoarea ediţie de campionat, iar în acest sezon a înscris de 6 ori, cu toate că a fost titular în doar 5 partide.

Reclamă

1.3 milioane de euro este cota de piaţă a lui Gnohere, conform transfermarkt.com.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile