Închide meniul

OFICIAL | Întăriri pentru Adi Mutu! FC U Craiova 1948 a transferat un atacant cu experienţă: „Va duce echipa către victorie prin golurile sale”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 7 iulie 2021, 16:55

OFICIAL | Întăriri pentru Adi Mutu! FC U Craiova 1948 a transferat un atacant cu experienţă: „Va duce echipa către victorie prin golurile sale

Scandal al amicalul lui FC U Craiova

REMUS BADEA / MEDIAFAX FOTO

Întăriri pentru Adi Mutu! FC U Craiova 1948 l-a transferat pe Hugo Vieira

Cotat la 200.000 de euro pe site-urile de specialitate, atacantul lusitan a evoluat de-a lungul carierei pentru echipe precum Sporting Gijon, Braga, Steaua Roşie Belgrad sau Yokohama Marinos. Vieira a evoluat în peste 280 de meciuri şi a marcat 105 goluri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oltenii îşi pun încrederea în aceasta şi aşteaptă „să rupă plasele” în Liga 1. „Hugo Vieira, jucător ce în sezonul trecut a evoluat pentru echipa Hokkaido Sapporo, în prima ligă japoneză, a semnat cu Știința!

Atacantul portughez, cu peste 284 meciuri jucate în carieră și 105 goluri marcate în campionatele primelor ligi din Portugalia, Serbia, Rusia și Japonia, este cel care va duce echipa către victorie prin golurile sale”, a anunţat FC U Craiova 1948 pe Facebook.

FC U Craiova 1948 a transferat un „gigant”! Portarul de 1.90 metri a semnat cu echipa lui Mititelu

Armin Gremsl, portar care în sezonul trecut a evoluat pentru formaţia SKN St. Polten, în a doua ligă din Austria, a semnat cu echipa lui Mititelu Jr, cel poreclit şi „Prinţişorul” Craiovei.

Reclamă

Jucătorul de 26 de ani are 1.90 metri înălţime şi a evoluat numai la echipe din ţara lui, cu excepţia perioadei 2017-2020, când a jucat în Cipru, la Doxa Katokopias, echipă din prima ligă.

În liga a doua din Austria a evoluat în 26 de meciuri şi a primit 51 de goluri. În cariera profesionistă, el a strâns 105 partide, în care a încasat 180 de goluri.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
Vezi toate știrile
Citește și