Închide meniul

Oficial | Marinos Ouzounidis a fost prezentat la Universitatea Craiova. Ce a spus de lupta la titlu şi de grupele Champions League. "Acolo trebuie să lucrăm"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 februarie 2021, 9:20 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:16

Oficial | Marinos Ouzounidis a fost prezentat la Universitatea Craiova. Ce a spus de lupta la titlu şi de grupele Champions League. "Acolo trebuie să lucrăm"

AntenaSport

Marinos Ouzounidis e noul antrenor al Universităţii Craiova

Oltenii i-au stabilit un obiectiv clar grecului, titlul din Liga 1. Pentru a îndeplini cererea lui Mihai Rotaru, Ouzounidis ştie ce trebuie să schimbe încă de la început, mentalitatea jucătorilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Avem destui jucători talentaţi. Nu e bine să schimbi mulţi jucători. Unde trebuie să umblăm pentru a face performanţă este mentalitatea. Dacă vrei să ai o echipă bună nu trebuie să ai doar jucători talentaţi, trebuie să ai şi jucători cu o minte puternică, un trup puternic şi o dorinţă de victorie. Acolo trebuie să lucrăm. Primul nostru obiectiv este titlul. E din ce în ce mai greu să ajungi în Champions League", a spus Ouzounidis.

Marinos Ouzounidis e noul antrenor al Universităţii Craiova

Două dintre puterile Greciei, Panathinaikos Atena şi AEK Atena, sunt cele mai importante nume din cv-ul lui Ouzounidis. Acum două sezoane, el a stat pe banca lui AEK la meciurile din Champions League. Ultima dată, Ouzounidis a pregătit-o pe APOEL Nicosia, în Cipru, anul trecut.

"Scuze că prefer să am primul interviu în limba mea. Nu vrea să fac greşeli şi să apară neînţelegeri. Oricât de bun ai fi, e nevoie de lucru. E foarte important că echipa a câştigat meciul de ieri. A trecut destul timp de când echipa nu mai câştigase un meci. Ne va ajuta la moral această victorie, mai ales dacă ţinem cont de rivalitatea dintre cele două echipe. 

Am văzut echipa în multe jocuri, din momentul în care am început discuţiile. Fiecare antrenor are ideile lui faţă de fotbal, de apărare, de atac. Consider că aş greşi dacă aş încerca să schimb totul din prima zi. Mai ales că jucăm foarte multe meciuri într-un timp scurt. Nu pot trece la schimbări majore, aş aduce mai multe probleme. Vreau să le transmit jucătorilor principiile pe care eu le consider importante. 

Reclamă

Ce voi face cu siguranţă vor fi anumite reguli colective. Nu vă imaginaţi că voi schimba radical sistemul de joc, dar schimbări vor exista. Înainte de orice, sunt un antrenor echilibrat. Atunci când ai de-a face cu o echipă care vrea trofee, trebuie să te bazezi şi pe atac. Trebuie să producem mai multe goluri. Aveţi un teren extraordinar, e cunoscut, e o stabilitate la nivel administrativ. Echipa are fani foarte puternici. De transferuri se ocupă echipa", a mai spus Marinos Ouzounidis.

Marinos Ouzounidis va debuta oficial săptămâna viitoare, pe 11 februarie, la meciul din Cupă, de la Botoşani.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Marinos Ouzounidis a fost prezentat oficial ca noul antrenor al Universităţii Craiova
  • Grecul de 52 de ani are principal obiectiv titlul din Liga 1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și