Închide meniul

OFICIAL | Marius Șumudică își ajută echipa de suflet! CFR Cluj a cedat la Rapid un jucător în care și-a pus mari speranțe

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 30 iunie 2021, 22:53

OFICIAL | Marius Șumudică își ajută echipa de suflet! CFR Cluj a cedat la Rapid un jucător în care și-a pus mari speranțe

Marius Şumudică o ajută pe Rapid

Hepta

Nicolae Carnat a semnat cu Rapid sub formă de împrumut pe un an, cu opțiune de cumpărare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Carnat a semnat cu Rapid. Marius Șumudică își ajută echipa de suflet

„E o realizare transferul la Rapid, mă bucur că echipa a revenit în Liga 1 și sper să reușim să facem lucruri frumoase în noul sezon, să îi facem fericiți pe suporteri. Pe suporteri i-am urmărit mereu cu plăcere pe rețelele de socializare și abia aștept să joc pe noul Giulești, cu ei în spate.

Am multe de învățat și de dovedit, și de aceea am venit aici, deoarece, împreună cu noii mei coechipieri, vreau să realizăm obiective mărețe. Am urmărit parcursul Rapidului din Liga 4, e o performanță foarte mare că a revenit în prima ligă. Sper să ajungem cât mai sus în acest sezon, chiar și în play-off”, a spus Nicolae, pentru fcrapid.ro.

Nicolae Carnat a jucat în trecut pentru echipa U23 a lui Wolverhampton, cât și pentru danezii de la Esbjerg.

Reclamă

După ce a revenit în țară, Carnat a jucat în Liga 1 pentru Dunărea Călărași și Sepsi. Era la CFR Cluj din ianuarie 2021 și a bifat 10 meciuri în stagiunea precedentă. Carnat era unul dintre jucătorii așteptați să „explodeze” în Gruia, însă nu s-a impus în primul 11.

De asemenea, noul mijlocaș de bandă dreapta al Rapidului a evoluat pentru naționala României la nivelul echipelor U17 și U21.

Giuleștenii, prestații bune în amicale

În ultimul joc de pregătire, echipa lui Mihai Iosif s-a impus cu 2-1 împotriva lui FC Brașov. Golurile Rapidului au fost marcate de Adrian Bălan și Antonio Sefer. În celelalte două amicale ale verii, Rapid a învins Progresul Spartac cu 4-1 și a remizat cu Farul Constanța, 1-1.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu urmărim rezultatul în această perioadă, urmărim să cristalizăm o echipă de start. Sper să găsim primul ’11’ ideal pentru prima etapă. În primul rând, trebuie să definitivăm lotul, asta este cel mai important”, a spus Mihai Iosif după meciul de la Brașov.

 

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și