Închide meniul
NEWS ALERT

OFICIAL | Primul fotbalist ajuns la Dinamo după ridicarea interdicţiei la transferuri: „Nu există fundaș dreapta mai bun decât mine în România”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 2 septembrie 2021, 10:39

OFICIAL | Primul fotbalist ajuns la Dinamo după ridicarea interdicţiei la transferuri: „Nu există fundaș dreapta mai bun decât mine în România

Constantin Nica a revenit la Dinamo

FOTO: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

OFICIAL | Constantin Nica, primul jucător ajuns la Dinamo după ridicarea interdicţiei la transferuri

Constantin Nica (28 ani) a revenit în Ştefan cel Mare după 3 ani. Fostul fundaş dreapta de la Atalanta este primul jucător transferat de „câini” după ridicarea interdicţiei de transferuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cotat de site-urile de specialitate la 25.000 de euro, acesta a mai evoluat pentru Dinamo în două perioade, 2010-2013 şi 2017-2018, reuşind să bifeze 29 de apariţii, în toate competiţiile.

„In urma ridicarii interdictiei de transferuri, @costinica23 este primul jucator transferat la Dinamo. Crescut de Dinamo, fundasul dreapta a mai activat pentru noi in 2 randuri, in perioada 2010-2013, respectiv in sezonul 2017-2018”, a anunţat gruparea din Ştefan cel Mare.

Anul trecut, Nica a avut un mesaj categoric pentru Mirel Rădoi. „Nu sunt Superman să zbor, dar dacă joc 4-5 meciuri, nu cred că există fundaș dreapta mai bun decât mine în România, vă spun sincer.

La 20 de ani, eram în formă, dar nu aveam experiență. Acum, am și experiență și formă. Eu cred că sunt mult mai ok decât eram la 20 de ani. Văd altfel fotbalul, văd altfel oamenii, știu să gestionez altfel lucrurile, am stat și eu lângă oameni de mare valoare în Italia”, spunea fundaşul pentru prosport.ro.

Reclamă

Dinamo nu mai are interdicţie la transferuri

Dinamo nu mai are interdicţie la transferuri. Iuliu Mureşan a anunţat vestea aşteptată de toţşi fanii „câinilor”. Administratorul special al grupării din Ştefan cel Mare anunţă că va aduce întăriri.

„Da, pot să vă confirm în premieră. A fost o problemă de anduranță, nu un blitzkrieg, dar acum se schimbă întreaga filosofie a clubului și toată perspectiva. Vă pot spune în premieră că primul transfer este Costantin Nica, un băiat pe care l-am văzut de foarte multe ori la antrenamente, care se pregătește exemplar și care merită să poarte tricoul lui Dinamo.

Vom avea 2-6 transferuri, în toate compartimentele. Avem o listă în vedere cu jucători pe care îi cunoaștem îndeaproape, care au mai evoluat în Liga 1, dar și noutăți. Cătălin Țîră este o soluție, da”, a declarat Iuliu Mureşan pentru gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo mai poate face transferuri până pe 6 septembrie, data la care se va închide perioada de mercato în România.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” Vezi toate știrile
Citește și