Închide meniul

OFICIAL | Risto Radunovic, prezentat la FCSB! În cantonamentul din Antalya a ajuns şi "jucătorul de 150 de milioane de euro"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 ianuarie 2021, 16:04

OFICIAL | Risto Radunovic, prezentat la FCSB! În cantonamentul din Antalya a ajuns şi "jucătorul de 150 de milioane de euro"

Instagram

Risto Radunovic a fost transferat de Gigi Becali

"Bine ai venit, Risto Radunovic!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB anunță transferul lui Risto Radunovic, jucător provenit de la Astra Giurgiu și care s-a alăturat duminică, în Turcia, lotului condus de Anton Petrea.

Fundașul stânga născut la 4 mai 1992, în Podgorica, va purta tricoul cu numărul 33 și a efectuat primul antrenament alături de noii săi colegi. Clubul nostru îi urează mult succes internaționalului muntenegrean în tricoul roș-albastru", se arată pe contul de Instagram al celor de la FCSB.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FCSB (@fcsbofficial)

Trei jucători au plecat de la FCSB. Adrian Niţă merge în cantonamentul roş-albaştrilor

Mai mult roş-albaştrii au anunţat şi celelalte mutări făcute în aceste zile. Marius Briceag, Cristian Dumitru și Ștefan Cană nu vor ajunge în Turcia, acolo unde va fi prezent Adrian Niţă, jucătorul căruia Gigi Becali i-a fixat o clauză de reziliere de 150 de milioane de euro. 

Reclamă

"În altă ordine de idei, Marius Briceag, Cristian Dumitru și Ștefan Cană nu au mai făcut deplasarea cu echipa în cantonamentul din Antalya, aceștia fiind împrumutați la FC Voluntari, FC Argeș, respectiv FC Politehnica Iași. În plus, Adrian Niță a revenit din împrumutul de la FC Turris Turnu Măgurele și va face parte din lotul echipei în a doua parte a sezonului", se mai arată în comunicat. 

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! Vezi toate știrile
Citește și