Închide meniul

Sepsi s-a despărţit de Rachid Bouhenna! Fundaşul s-a înţeles cu CFR şi se va lupta pentru titlu în următorul sezon

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 mai 2021, 12:52 / Actualizat: 13 iunie 2023, 17:45

Sepsi s-a despărţit de Rachid Bouhenna! Fundaşul s-a înţeles cu CFR şi se va lupta pentru titlu în următorul sezon

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

OFICIAL | Sepsi s-a despărţit de Rachid Bouhenna

Sepsi a anunţat oficial că s-a despărţit de Rachid Bouhenna. „Eu când am auzit că jucătorul respectiv a semnat cu CFR Cluj am zis că el nu mai există pentru Sepsi”, a răbufnit Laszlo Dioszegy, patronul grupării de la Sfântu Gheorghe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sepsi s-a despărţit de Rachid Bouhenna! Fundaşul s-a înţeles cu CFR Cluj

Cotat la 650.000 de euro pe site-urile de specialitate, algerianul a bifat 30 de meciuri în actualul sezon, în toate competiţiile, reuşind să înscrie 3 goluri şi să ofere o pasă decisivă.

„Noi schimbări în lotul echipei: Clubul Sepsi OSK s-a despărţit şi de Rachid Bouhenna, contractul fiind reziliat de comun acord între cele două părţi. Fundaşul, în vârstă de 29 de ani, a ajuns în vara anului 2019 la Sfântu Gheorghe. Cu această ocazie, îi mulţumim lui Rachid pentru evoluţiile avute în tricoul Sepsi OSK şi îi urăm mult succes în continuare în carieră!”, este comunicatul oficial emis de covăsneni.

Rachid Bouhenna a semnat cu CFR Cluj

CFR Cluj l-a transferat pe fundașul algerian de la Sepsi, Rachid Bouhenna (29 de ani). Fotbalistul a fost dorit și de Gigi Becali. Din sezonul următor, acesta va face parte din componența echipei lui Edi Iordănescu. Totul a fost confirmat chiar de jucător.

Reclamă

„Într-adevăr, am semnat cu CFR Cluj, tripla campioană a României în ultimii trei ani. Am avut o perioadă foarte bună, aici, în România. A existat interes pentru mine din partea a trei cluburi românești, dar am optat până la urmă pentru Cluj, pentru că este un proiect incitant acolo.

Este un club care evoluează de la an la an. Clujenii joacă în mod constant în cupele europene iar în acest sezon sunt poziționați foarte bine pentru a lua un alt titlu și de a juca în preliminariile UEFA Champions League .

Este o mare provocare pentru mine. Cred că va fi o bună oportunitate și pentru mine de a prinde echipa națională”, a spus Bouhenna, într-un interviu acordat celor de la lagazettedufennec.com.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Sepsi s-a despărţit de Rachid Bouhenna
  • Fundaşul s-a înţeles cu CFR Cluj

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
5:50 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și