Închide meniul

OFICIAL | Sergiu Buș a semnat cu CFR Cluj! „Se întoarce acasă!” Ce contract i-a oferit echipa lui Dan Petrescu

Alexandru Ivan Publicat: 13 decembrie 2021, 18:01

OFICIAL | Sergiu Buș a semnat cu CFR Cluj! „Se întoarce acasă! Ce contract i-a oferit echipa lui Dan Petrescu

Sergiu Buș a semnat cu CFR Cluj

Facebook Bogdan Apostu

  • Tragerea la sorți a grupelor Nations League 2022-2023 e LIVE pe www.as.ro, joi, de la ora 19:00
  • Sergiu Buș a semnat cu CFR Cluj!

Sergiu Buș a semnat cu CFR Cluj un contract valabil timp de două sezoane și jumătate. Impresarul jucătorului, Bogdan Apostu, a publicat primele imagini cu Buș la noua sa echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Buș a semnat cu FCSB

„Sergiu Buș se întoarce acasă! Dupa ce a reziliat contractul cu Seongnam(Koreea), Sergiu a semnat un contract de 2,5 ani cu campioana Romaniei din ultimii 4 ani, CFR CLUJ. Mult succes, bomber!”, a scris Bogdan Apostu, pe contul oficial de Facebook.

Reclamă

Sergiu Buș va încasa 15.000 de euro la CFR Cluj, potrivit digisport.ro. Fotbalistul va primi și 50.000 de euro la semnătură, scrie sursa citată.

Sergiu Buș este crescut la CFR Cluj și s-a aflat mulți ani sub contract cu formația din Gruia, dar nu s-a impus niciodată ca titular. A adunat doar 23 de meciuri pentru CFR, reușind să înscrie trei goluri.

Reclamă
„Bine ai revenit acasă, Sergiu Buș!
Suntem bucuroși să vă anunțăm că Sergiu Buș, jucător crescut la centrul nostru de copii și juniori, s-a întors în Gruia!
În ultimul an, Sergiu a evoluat în Coreea de Sud, la Seongnam FC. După plecarea de la CFR în 2013, el a mai evoluat la Corona Brașov, CSKA Sofia, Sheffield Wednesday, Salernitana, Astra Giurgiu, Levski Sofia, Gaz Metan Mediaș și FCSB. Acum, Buș a revenit acasă să pună umărul la atingerea obiectivelor noastre.
Îi urăm bun venit și mult succes în tricoul alb-vișiniu!”, se arată în comunicatul emis de CFR Cluj.


Citește și:

Reacţia lui Gigi Becali, după ce Sergiu Buş a anunţat că va semna cu CFR Cluj

Înainte ca mutarea să devină oficială, Gigi Becali a spus că nu îi pare rău că atacantul va semna cu CFR Cluj.

Dacă îmi pare rău dacă se duce Buș la CFR? Nu, tată! A, dacă îl voiam și eu, iar ei îl luau înaintea mea, atunci e altă problemă. Dar Buș a fost la mine și nu a rupt gura târgului. Să se ducă la CFR. Nu plecase prin Coreea de Sud? De ce nu a rămas pe acolo? Nu îmi pare rău că se duce la CFR. Nu este peste niciun atacant din ce are în lot Dan Petrescu acum”, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

11 meciuri a jucat Sergiu Buș la FCSB, reușind să înscrie doar două goluri. Gigi Becali l-a vândut în Coreea de Sus iarna trecută, pentru 300.000 de euro.

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 20:29
„M-am aşteptat la altceva!” Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Neluţu Varga le-a pus gând rău rivalelor din Liga 1 şi anunţă investiţii colosale la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 16:32
Neluţu Varga le-a pus gând rău rivalelor din Liga 1 şi anunţă investiţii colosale la CFR Cluj: „Să ridicăm nivelul!”
Vasile Mogoş ratează meciul României cu Columbia
Echipa naţională • 23 mart., 15:20
Vasile Mogoş ratează meciul României cu Columbia! Verdictul medicilor după ce a ajuns de urgenţă la spital