Închide meniul

OFICIAL | Ultraşii din programul DDB şi-au pus manager sportiv la Dinamo! "Sper să salvăm clubul!"

Antena Sport Publicat: 15 ianuarie 2021, 14:45

OFICIAL | Ultraşii din programul DDB şi-au pus manager sportiv la Dinamo! "Sper să salvăm clubul!"

fcdinamo.ro

Dinamo are un nou manager general

  • Dinamo are un nou manager sportiv
  • Anunţul făcut de club

"Este o zi importantă pentru mine şi mă bucur că pot susţine Dinamo şi dintr-o poziţie oficială. Până acum am făcut-o cu inima doar din stadion sau din faţa televizorului, ca membru DDB. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo are un nou manager sportiv

Sper ca împreună cu toată suflarea dinamovistă să salvăm acest club atât din punct de vedere financiar, cât şi sportiv", a declarat Marius Adrian Nicolae pentru www.fcdinamo.ro.

Acesta a mai fost manager sportiv la Universitatea Cluj şi Petrolul Ploieşti. El a activat în China, la Guangzhou R&F. El a avut un rol esenţial în perioada în care Petrolul a câştigat o Cupă a României, după o pauză de 18 ani. Echipa a ajuns de două ori şi în play-off-ul Europa League. 

Reclamă

Pablo Cortacero le dă banii înapoi fanilor

Pablo Cortacero a avut o reacţie care îi va scoate din minţi pe jucătorii şi pe suporterii lui Dinamo. Acesta susţine în continuare că cele cinci milioane de euro vor intra în club până pe 21 ianuarie. Chiar şi cei din proiectul "Doar Dinamo Bucureşti" îşi vor primi banii înapoi, a anunţat Cortacero.

"Sper ca în aceste zile să intre mărirea de capital de 5 milioane de euro. Nu știu de ce lumea vorbește că Dinamo va ajunge la faliment. Pe 21 decembrie am făcut mărirea de capital și sunt 30 de zile în care trebuie să intre banii. Dacă nu vor intra cele 5 milioane de euro, putem discuta despre altceva, dar până atunci mi se pare ireal să discuți despre faliment. Sunt oameni care probabil scot tot felul de lucruri pentru alte interese. Vrem să intre această mărire de capital de 5 milioane de euro, acum.

Reclamă

Apoi, în mai, vom face o altă mărire a capitalului, tot cu 5 milioane de euro, pentru a scăpa de toate datoriile și pentru a avea un club sănătos din punct de vedere financiar. Când intră prima mărire de capital și ceilalți acționari vor trebui să contribuie cu sumele care le revin procentual, DDB cu 20 și ceva la sută și Nicolae Badea cu 7 și ceva la sută.

Au intrat banii de la Unibet. Sunt banii de la Macron, drepturile TV. Avem încă facturi pe care trebuie să le încasăm. E adevărat că atunci când vor intra cele 5 milioane de euro lucrurile vor fi mai simple, vor fi mai multe lichidități și vom putea plăti la zi toți jucătorii, toți angajații clubului. Vom plăti împrumutul celor de la DDB către club pentru că nu vrem să crească datoria lui Dinamo", a spus Cortacero, joi. 

În ciuda problemelor financiare, Dinamo e pe locul 8 în Liga 1 şi, după victoria cu Hermannstadt (2-0), a venit la doar un punct de ocupanta poziţiei a şasea, Viitorul.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Aleix Garcia, pe vremea când juca la Dinamo
Fotbal • 27 nov., 8:50
Umilinţă totală pentru Dinamo în Marca: „A fost cel mai jos moment al carierei mele”
Cosmin Contra l-a desfiinţat pe Pablo Cortacero
Fotbal • 8 iun., 20:39
Cosmin Contra, dezvăluiri cutremurătoare despre spaniolii lui Cortacero: „Nişte delincvenţi! Am ajuns aproape să fac infarct!”
Cosmin Contra a primit o suspendare mare şi a fost amendat după ce a făcut scandal în Arabia Saudită
Fotbal intern • 18 ian., 18:04
„Îl doare în fund că a îngropat-o pe Dinamo!” Cosmin Contra, furie necontrolată: „E singurul vinovat, iar eu am picat de fraier!”
Mihai Stoica, în timpul unei conferinţe de presă
Fotbal intern • 2 iun., 20:04
Mihai Stoica, reacție dură la adresa lui Pablo Cortacero, după retrogradarea lui Dinamo: „A fost o chestiune ascunsă!”
Dorin Şerdean
Fotbal intern • 13 mart., 9:36
Dorin Șerdean a câștigat procesul cu Dinamo! „Câinii” trebuie să-l reangajeze pe aliatul lui Pablo Cortacero. Ce sumă are de încasat de la club