Închide meniul

Oficialii de la CSA Steaua au lansat un nou atac la adresa celor de la FCSB: „Opriți furtul de identitate!”

Alex Ioniță Publicat: 13 iulie 2023, 16:39

Reclamă
Oficialii de la CSA Steaua au lansat un nou atac la adresa celor de la FCSB: Opriți furtul de identitate!”

Oficialii de la CSA Steaua au lansat un nou atac la adresa celor de la FCSB

Stadionul celor de la CSA Steaua/ Hepta

Oficialii de la CSA Steaua au lansat un nou atac la adresa celor de la FCSB. Formația militară a emis un comunicat, după ce echipa patronată de Gigi Becali a primit acces pe stadionul „Steaua”, pentru a juca partida cu Dinamo, din etapa a 2-a a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a jucat ultimul meci în Ghencea pe 22 martie 2015. Echipa lui Gigi Becali a jucat atunci împotriva celor de la Viitorul, într-un meci în care echipa pregătită la vremea respectivă de Costel Gâlcă s-a impus cu 4-1. Pentru FCSB au marcat atunci Cristi Tănase de două ori, Raul Rusescu şi George Ţucudean.

Oficialii de la CSA Steaua au lansat un nou atac la adresa celor de la FCSB. „Militarii” au amenințat cu noi procese

Oficialii echipei militare, care joacă în Liga a 2-a, au postat un comunicat prin care au anunțat toleranță zero față de clubul latifundiarului din Pipera. Astfel, cei de la CSA Steaua sunt gata să inițieze noi procese cu FCSB, pentru a rezolva conflictul de imagine dintre cele două formații.

„Opriți furtul de identitate!!!

Steaua București condamnă acțiunile clubului Fotbal Club FCSB SA, care prin reprezentanții săi oficiali au avut apariții în spațiul public, atât pe posturile de televiziune naționale, cât și în online, în care s-au folosit de numele sau simbolurile clubului nostru.

Reclamă

Reamintim că există o hotărâre definitivă a Înaltei Curți de Casație și Justiție, din decembrie 2014, care a stabilit definitiv și irevocabil că Steaua București nu a cedat niciodată patrimoniul său (marca, numele sau palmaresul), către o altă entitate juridică, iar folosirea numelui „Steaua” este strict interzisă fără acordul clubului nostru.

Considerăm acțiunile reprezentanților clubului din Berceni premeditate, instigatoare și cu o intenție clară de a induce în eroare opinia publică, prin afirmații care sunt în contradicție cu realitatea.

În consecință de cauză, clubul nostru manifestă toleranță zero față de astfel de comportamente și își rezervă dreptul de a acționa legal pentru recuperarea prejudiciilor de imagine.

Reclamă 4 / 0/3

În final, ținem să accentuăm că există o singură echipă care poartă numele Steaua București, iar aceasta evoluează în Liga a 2-a, pe stadionul din Ghencea”, se arată în comunicatul postat de Clubul Sportiv al Armatei.

Gigi Becali i-a dat replica lui Florin Talpan

Gigi Becali i-a dat replica lui Florin Talpan, care a avut o reacţie dură după ce FCSB a fost primită în Ghencea. Patronul echipei din Liga 1 anunţă că are tot dreptul să joace pe Stadionul Steaua, de 100 de milioane de euro.

„FCSB datorează statului român peste 37 milioane de euro”, acuză Florin Talpan. Gigi Becali i-a răspuns imediat.

„Mă duc la mine acasă, la Steaua! E casa mea, am făcut investiţii. Am făcut investiţii de vreo 3 milioane de euro. Am plătit impozite şi taxe de 2.5 milioane de euro prin decizia de la Înalta Curte.

Mă duc să joc în Ghencea, unde s-a născut echipa mea. Echipa mea, FCSB, Steaua. Nu s-a terminat, deocamdată e o decizie care spune că noi avem palmaresul. Noi suntem continuatorii. Poate cineva care s-a născut un an să aibă 50 de ani? Ei s-au născut acum 10 ani.

Care e prejudiciul, că tu nu aveai tarabă? Ei au 10 ani? În 2013-2023… 10 ani aproape. Să vină să spună câţi bani au câştigat din vânzarea de materiale cu marca. Câte tricouri a vândut, câte şepci, câţi bani a câştigat. Dacă ei n-au avut echipă, puteau să vândă tricouri cu echipa Steaua?

Justiţia spune: ‘Dacă tu nu aveai tarabă, care e prejudiciul?’. Tu nu aveai roşii. Cine i-a ţinut să nu facă echipă?

Reclamă

Vin eu şi spun, conform legii, dacă nu ai folosit o marcă, decade. Numele ăsta de Steaua nu o să poată să-l ţină”, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani 17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” 16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! 16:12 „Are clauză de 5.000.000!” Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a făcut anunțul 15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) Vezi toate știrile
Citește și