Închide meniul

Oficialii LPF au reacţionat, după ce jucătorii Craiovei s-au îmbrăţişat cu fanii! Anunţul făcut de Justin Ştefan

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 iunie 2020, 11:12 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:00

Oficialii LPF au reacţionat, după ce jucătorii Craiovei s-au îmbrăţişat cu fanii! Anunţul făcut de Justin Ştefan

Captură Facebook

Reacţia Ligii după ce jucătorii olteni s-au îmbrăţişat cu fanii

Oficialul Ligii spune că, în acest moment, clubul nu riscă nicio sancţiune, deşi oltenii au fost acuzaţi că au încălcat protocolul. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Craiova nu riscă nimic pentru moment. Nu s-a sesizat nimeni de la LPF în urma acelor imagini.

Dacă jucătorii și suporterii nu se aflau în incinta stadionului, clubul nu poate fi sancționat conform protocolului sanitar", a spus secretarul general al LPF, Justin Ștefan, pentru Digisport.

Atmosferă incendiară la Craiova! Cum au fost așteptați jucătorii lui Bergodi, după victoria cu Botoșani

Aproximativ 100 de suporteri au aprins fuminge și au cântat preț de minute bune. Ei au așteptat și autocarul cu fotbaliștii Craiovei, care la rândul lor sărbătoareau succesul cu FC Botoșani. Craiova se află pe locul doi în Liga 1.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 Elena Rybakina a câştigat turneul de la Stuttgart după o finală cu Marta Kostiuk. Al treilea trofeu din 2024 16:48 VIDEOAutogol incredibil în Championship! Pears a făcut o gafă colosală, cu care îl „eclipsează” pe Bănel Nicoliţă. Eroarea anului! 16:32 Real Madrid – FC Barcelona LIVE TEXT, ora 22:00. Catalanii joacă ultima şansă la titlu în „El Clasico” 16:10 LIVE VIDEOBlackburn – Sheffield Wednesday e ACUM în AntenaPLAY. QPR – Preston 1-0. Spectacol total în Championship 15:54 „Sunt supărat pe el” Luca Mihai, mesaj direct pentru Homawoo după ce a fost externat din spital! 15:26 Daniel Ricciardo, penalizat cu trei locuri pe grila de start la Marele Premiu din Miami! Motivul pentru care a fost pedepsit 15:19 FotoAndrea Compagno a devenit tată! Primul mesaj al italianului după ce soţia lui a născut un băieţel 15:02 „E nebunia lui Gigi!” Bănel Nicoliță, verdict surprinzător după FCSB – Rapid 2-2! Cum pot ajunge roș-albaștrii în Europa 14:48 VideoDaniel Ricciardo nu îl iartă pe Lance Stroll după accidentul teribil din Marele Premiu al Chinei: „Fierbe sângele în mine” 14:34 „Sunt infatuați! Rușine!” Adrian Porumboiu, atac direct la adresa arbitrilor VAR de la FCSB – Rapid 2-2! Vezi toate știrile
Citește și