Închide meniul

Olimpiu Moruţan poate uita de milioanele arabilor. Decizia luată de Gigi Becali. Când poate pleca mijlocaşul de la FCSB

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 ianuarie 2021, 9:49

Olimpiu Moruţan poate uita de milioanele arabilor. Decizia luată de Gigi Becali. Când poate pleca mijlocaşul de la FCSB

Olimpiu Moruțan poate pleca de la FCSB

Hepta

"Transferul e blocat la suma aia, arabii nu au vrut să mai ofere niciun ban. În plus, domnul Becali mi-a transmis că Morutan va rămâne cel puțin până în vară la FCSB. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiu Moruţan rămâne la FCSB

Sunt câteva discuții și cu echipe de top din Europa, însă astfel de echipe monitorizează câteva luni un jucător, nu se aruncă așa ușor să cumpere un jucător. Există discuții deschise cu echipe din Europa, însă vom vedea dacă se concretizează", a declarat Florin Vulturar la Pro X.

Oferta făcută de Al Jazira a fost de 10.5 milioane de euro, dar Becali a cerut alte 5 milioane. De notat e şi faptul că Botoşani a păstrat un procent de 10% dintr-un transfer ulterior. 

Olimpiu Moruțan a ajuns la FCSB pentru 700.000 de euro

Olimpiu Moruțan a ajuns la FCSB în 2018, când a fost transferat de la FC Botoșani pentru 700.000 euro și 20% dintr-un viitor transfer. Ulterior, Gigi Becali a mai virat alte 400.000 de euro în contul echipei lui Valeriu Iftime, iar procentul a fost redus la 10%.

Oferta de la Al Jazira a venit după o primă jumătate de sezon bună pentru Olimpiu Moruțan, care a înregistrat trei goluri și 10 assist-uri în 14 meciuri de Liga 1. Cota de piață a jucătorului este 1.3 milioane de euro, conform Transfermarkt.

Reclamă

"Când e vorba de bani, nu aveți gândirea mea. Eu vreau bani mulți. Până acum s-a dovedit că am făcut bine. Faliment Dinamo, faliment Rapid, faliment Vaslui. Îl țin pe Moruțan ca să am mai multe șanse la titlu.

Câștig campionatul, ipotetic, mă duc în Liga Campionilor, Moruțan costă mai mult sau mai puțin? Eu cred că dacă Moruțan juca în UCL făcea 40 de milioane, așa vreau doar 15 pe el.

Coman la fel, Man la fel. Mă refer la potențialul lui Moruțan. Poate nu fac bine, dar dacă așa vreau eu. Am demonstrat de vreo 15 ani că fac bine", a spus Gigi Becali, cu câteva zile în urmă.

Reclamă 4 / 0/3
  • Invitatul de marţi al lui Cătălin Oprişan, la AS.ro LIVE este Răzvan Raţ. Mâine, de la 10:30, poţi vedea emisiunea în timp real pe www.as.ro/live
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și