Închide meniul
Video

Olimpiu Moruţan, ridicat în slăvi. „Va fi ca Hagi la Galatasaray. Cu Mourinho ar deveni jucător de 40 de milioane de euro!”. FCSB poate da marea lovitură!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 iulie 2021, 23:54

Olimpiu Moruţan, ridicat în slăvi de Dumitru Dragomir

Profimediaimages

„Moruţan e fotbalist spectacol, ca Gică Hagi” l-a descris Fatih Terim, omul care l-a antrenat şi pe „Rege” la Istanbul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olimpiu Moruţan, ridicat în slăvi de Dumitru Dragomir

Patronul vicecampioanei României i-a scăzut preţul lui Moruţan de la 20 la 10 milioane de euro. Turcii de la Galatasaray sunt gata să dea aceşti bani. Dumitru Dragomir este convins că mijlocaşul de 22 de ani poate ajunge să valoreze o sumă uriaşă.

„Bravo lui Moruţan. Eu l-am criticat, dar acum dau în scris că va ajunge unul dintre fotbaliştii foarte buni ai echipei naţionale. Dacă se duce la turci va fi ca Hagi la Galatasaray. Nici turcii nu au asemenea jucători tehnici cum este Moruţan. Dacă s-ar duce la Mourinho, se face jucător de 40 de milioane de euro, de cel puţin 40 de milioane!„, a declarat Dumitru Dragomir în exclusivitate pentru AS.ro.

Şi căpitanul roş-albaştrilor a stârnit interesul başkanului de la Galatasaray. Florin Tănase a tot anunţat că îşi doreşte să plece în această vară şi aşteaptă oferta salvatoare.

Florin Tănase este unul dintre cei mai buni fotbalişti din România, trebuia să o întindă„, a precizat fostul preşedinte al LPF.

Reclamă

Nici Moruţan, nici Tănase. Gigi Becali are un alt as în mână. Este vorba de Octavian Popescu, puştiul cu care vrea să bată recordul de transferuri stabilit de Dennis Man. 13 milioane de euro a plătit Parma în conturile lui FCSB.

„Peste Octavian Popescu nu este niciunul din ţară la această oră. Este tânăr, trebuie să forţeze acum. Să forţeze! Să facă fiecare zi o oră de sală„, a spus Dragomir.

”Împăratul” Fatih Terim îl aşteaptă pe Olimpiu Moruţan la Galatasaray

Fatih Terim a vorbit despre transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray. Antrenorul turcilor a avut doar cuvinte de laudă la adresa fotbalistului de la FCSB, pe care l-a comparat cu legendarii Gică Hagi şi Gică Popescu.

Reclamă 4 / 0/3

Moruțan este un fotbalist foarte bun, îmi place foarte mult. Pentru suma potrivită, nu cred că ar refuza Galatasaray. Am şi văzut şi ştiri în care a zis că joacă mai slab ca să ajungă la noi. Este genul de jucător care face spectacol, așa cum au făcut și frații lui înainte, Hagi, Popescu, Ilie (n.r. Adrian Ilie). Veți vedea până la 1 septembrie ce va face Galatasaray”, a declarat Fatih Terim pentru T24.

Ce spune Olimpiu Moruţan despre transferul la Galatasaray

Mijlocaşul a deschis scorul în minutul 7 în derby-ul FCSB – Universitatea Craiova 4-1, iar golul este unul de pus în ramă. Cu gândul la Galatasaray, Moruţan a trimis o torpilă de la 30 de metri la care Mirko Pigliacelli nu a avut replică.

Imediat după fluierul final, fotbalistul roş-albaştrilor a oferit un interviu cu zâmbetul pe buze. Acesta a vorbit despre criticile lui Gigi Becali, dar şi despre posibilul transfer în Turcia.

Un gol foarte frumos. Ştiu ce pot, ştiu ce fan la antrenament. Am început mai prost, dar mă bucur că m-am motivat şi am făcut un meci bun. Dacă nu venea golul, eu ştiam ce trebuie să fac. Domnul Gigi ştie mai bine pe cine să bage.

Criticile m-au încurajat. M-aş bucura foarte tare (n.r să plec la Galatasaray). Am jucat primele meciuri mai slab ca să mă lase nenea Gigi mai ieftin. Avem un moral bun. Vedem ce o să fie pe viitor”, a declarat Olimpiu Moruţan, care este pe placul fanilor de la Galatasaray.

Recomandări
  • Galatasaray insistă pentru transferul lui Olimpiu Moruţan
  • Şi Florin Tănase este pe lista turcilor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:46 Fernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 Max Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
Vezi toate știrile
Citește și