Închide meniul

Olimpiu Moruțan s-a operat de urgență: ”Îi bloca respirația”

Antena Sport Publicat: 8 mai 2020, 10:56

Reclamă
Olimpiu Moruțan s-a operat de urgență: ”Îi bloca respirația”

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Olimpiu Moruțan s-a operat

Agetul jucătorului, Florin Vulturar, a confirmat că mijlocașul celor de la FCSB a ajuns pe masa de operație.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Da, este adevărat că a făcut o operație la o deviație de sept destul de urâtă, care îi bloca foarte mult respirația. Acum totul este ok”, a spus Florin Vulturar,  agentul lui Olimpiu Moruțan.

Becali l-a luat în 2017 pe Moruțan de la Botoșani

În 2017, Gigi Becali a plătit pentru Olimpiu Moruțan 700.000 de euro. Considerat un mare talent, Moruțan a intrat în dizgrația lui Gigi Becali în ultima perioadă. ESte celebru deja episodul după partida cu CFR Cluj, când Becali i-a reproșat că și-a luat "mașină de pește". 

I-am spus şi impresarului lui Moruţan: <<Băi, cumperi maşină de 100.000, tu, Moruţane!>> De la maşină nu a jucat. Dacă el are maşină de 100.000. Ce eşti tu, mă, peşte? Seria 8 BMW… Aici e caracterul lor, e treaba lor ce fac cu banii, dar numai că se răsfrânge la meci.

Moruţan să mai stea o tură, la revedere, să se plimbe puţin cu maşina, că pe teren nu mai intră. Acum mă implic eu. Măi, Moruţane, aveam mare încredere în tine şi mai am încă, dar mai aşteaptă puţin, du-te şi te plimbă cu maşina aia de 100.000, că o să stai pe bancă, rezervă. Ca să-i învăţ minte”, spunea Gigi Becali. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:57 FotoFamilia lui Elias Charalambous, prezentă pe Arena Naţională la petrecerea FCSB-ului! „Delegaţie” numeroasă pentru antrenor 19:24 „În sfârşit!” Radu Drăguşin, primele minute pe teren la Tottenham, după o lună şi jumătate! Nota primită român 19:22 VideoNebunie la sosirea celor de la FCSB la stadion. Jucătorii lui Charalambous au venit îmbrăcaţi ca de club. MM, mesaj genial 18:52 VIDEOAccident teribil la FIA World Endurance Championship 2024. Cursa a fost oprită imediat. Earl Bamber şi-a făcut maşina praf 18:52 Gigi Becali, decizie de ultim moment! Va fi prezent pe Arena Naţională la FCSB – CFR Cluj 18:30 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 | Cursa de 6 ore de la Spa-Francorchamps e ACUM în AntenaPLAY!. Accident teribil 18:25 UPDATEFCSB – CFR LIVE TEXT, 20:00. Campioana primește trofeul în fața lui Dan Petrescu! „Erupe” Arena Națională! Echipele de start 18:13 Gloria Bistriţa s-a calificat în finala EHF European League, după ce a învins Dunărea Brăila în semifinală 18:00 Neluţu Varga le-a declarat „război” rivalilor din Liga 1! Anunţul făcut chiar în ziua derby-ului cu FCSB: „Vom fi la înălţime!” 17:55 VIDEOChen Meng, campioana olimpică en-titre, a câştigat finala feminină de la Saudi Smash 2024, după un meci epic cu Sun Yingsha Vezi toate știrile
Citește și