Închide meniul

VIDEO | FC U Craiova 1948, campioană în Liga 2! Bucurie fără margini în vestiar: „Hei, hei, hai Ştiinţa!” Reacţia lui Adrian Mititelu Jr. după ce s-a scris că vrea să scape de Trică

Dragoș Vasile Publicat: 17 mai 2021, 23:32

Reclamă
VIDEO | FC U Craiova 1948, campioană în Liga 2! Bucurie fără margini în vestiar: „Hei, hei, hai Ştiinţa! Reacţia lui Adrian Mititelu Jr. după ce s-a scris că vrea să scape de Trică

Optimile Cupei României

Hepta

FC U Craiova 1948 este campioană în Liga 2. Oltenii au stricat petrecerea de promovare a Rapidului şi i-au învins pe giuleşteni cu 3-1. La final, bucuria alb-albaştrilor a fost fără margini în vestiar, unde au petrecut alături de Eugen Trică şi Adrian Mititelu Jr.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Hai Ştiinţa! Hei, hei! Hai Ştiinţa!”, au cântat oltenii în vestiar. În sp

FC U Craiova a promovat în Liga 1, după 0-0 cu Csikszereda. Se anunţă război total între echipa lui Mititelu şi cea a lui Mihai Rotaru

FC U Craiova este prima echipă care a promovat în Liga 1. Craiova lui Mititelu a obţinut un punct cu Csikszereda care i-a permis să joace în Liga 1. Oltenii au 53 de puncte, cu 8 puncte mai mult decât CS Mioveni, echipă ce se află pe locul 3.

Rapid - FC U Craiova 1948 1-3
SportPictures / Catalin Ciupureanu/SPORT PICTURES via Hepta

FC U Craiova 1948 a obţinut o promovare istorică în Liga 1. O echipă patronată de Adrian Mititelu revine în Liga 1. Marii rivali ai echipei lui Adrian Mititelu sunt chiar la Craiova. Se anunţă un derby nebun în Liga 1 între echipa lui Mihai Rotaru şi cea a lui Adrian Mititelu.

Reclamă

FC U Craiova 1948, campioană în Liga 2. Adrian Mititelu Jr. caută deja un nou antrenor

La scurt timp după promovare, Adrian Mititelu Jr. caută deja un nou antrenor, scrie GSP.ro, care anunţă că Edi Iordănescu, tehnicianul campioanei CFR Cluj şi Eugen Neagoe, liber de contract după despărţirea de Astra, se află pe lista patronului oltenilor. Reacţia Craiovei a venit imediat.

În urma zvonurilor legate de o posibilă despărțire de antrenorul Științei, Eugen Trică, apărute în presă, facem precizarea că acest lucru nu este adevărat iar orice discuție în jurul acestui subiect este anodin. Odată cu revenirea echipei în Liga 1, singurele scopuri pe care le au anumite articole sunt de a destabiliza clubul, prin dezinformări„, au scris oltenii pe Facenook.

Obiectivul echipei va fi calificarea în play-off încă din primul sezon. Oltenii vor avea un buget record. Sursa citată scrie că, recent, familia Mititelu a realizat recent o afacere din care a obținut în jur de 80 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și