Închide meniul

Oltenii au luat foc după ce Bancu a fost criticat pentru prestaţiile de la naţională: "Este total aiurea!" Reproşuri pentru Florinel Coman

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 septembrie 2020, 15:16 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:36

Oltenii au luat foc după ce Bancu a fost criticat pentru prestaţiile de la naţională: "Este total aiurea!" Reproşuri pentru Florinel Coman

Zuma Press / Johann Groder via Hepta

Florinel Coman este una dintre perlele lui Gigi Becali

Preşedintele Universităţii Craiova, Sorin Cârţu, îl apără şi pe Bancu şi îl acuză pe Florinel Coman de primirea primului gol în Austria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Să-l acuzi pe Bancu că e vinovat la primul gol al Austriei este total aiurea. La faza respectivă trebuia să coboare Coman, din punctul meu de vedere. Au fost multe situații în care a fost pus în situația de doi contra unu.

La primul gol trebuia să coboare Florinel! Primul gol al Austriei, un gol de o rară frumusețe… totul s-a executat în câteva secunde. E o fază în care toată linia de apărare trebuia să acționeze”, a spus Sorin Cârţu la Digisport. 

Marius Şumudică, atac la adresa lui Nicuşor Bancu

"În primul rând contează valoarea jucătorului şi nu unde a fost născut. Bancu nu poate juca fundaş stânga în sistemul de patru apărători, nu poate! A pierdut şi din valenţele tehnice în ultimul timp, probabil e şi o presiune asupra lui.

A ajuns săracul de 2-3 ori şi a dat nişte centrări de i-a lovit pe poliţiştii ăia din tribună. Cred că o să mă urască băieţaşul ăsta de cât timp spun, de un an de zile", a spus Marius Şumudică în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă

Pentru naţionala României urmează un duel extrem de important. Pe 8 octombrie este obligată să câştige meciul cu Islanda, din barajul pentru prezenţa la Campionatul European de anul viitor.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
Vezi toate știrile
Citește și