Închide meniul

Oltenii au prins aripi după victoria cu Gaz Metan: "Bineînţeles că ne gândim la primul loc!" Bancu şi Cicâldău, mesaje pentru Mirel Rădoi

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 martie 2021, 19:50 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

Oltenii au prins aripi după victoria cu Gaz Metan: "Bineînţeles că ne gândim la primul loc!" Bancu şi Cicâldău, mesaje pentru Mirel Rădoi

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Stephane Acka, OUT de la Universitatea Craiova

Craiova s-a impus la Mediaş, după o repriză secundă de excepţie. Ivan şi Cicâldău, din pasa aceluiaşi Ivan, au marcat golurile oaspeţilor, iar echipa antrenată de Ouzounidis s-a apropiat la patru puncte de FCSB şi CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicuşor Bancu, căpitanul Craiovei, este încântat de prestaţia echipei sale, însă recunoaşte că oltenii nu practică jocul dorit de Marinos Ouzounidis. Cu toate acestea, gruparea olteană este cu gândul la fotoliul de lider din Liga, ocupat în acest moment de FCSB.

"A fost o victorie meritată. Am ştiut să ţinem de minge. Trebuie să marcăm mai mult. Încă nu jucăm 100% cum îşi doreşte Mister. Vrea mai multă posesie. Bineînţeles că ne gândim la primul loc, dar mai e mult până acolo. Trebuie să rămânem aproape de FCSB şi CFR. Ne gândim la meciul cu UTA.", a declarat Nicuşor Bancu la DigiSport.

Alex Cicâldău a ajuns la cota 9 în actualul sezon şi este deja cu gândul la următorul meci, de peste 4 zile, cu UTA Arad. 

"A fost o victorie meritată şi muncită. Ne bucurăm că am reuşit să marcăm. În prima repriză am avut atitudine, dar nu am reuşit să îi desfacem cum am vrut. Mediaş e o echipă greu de bătut. Nu ne gândim la meciurile cu CFR şi FCSB. Meciul cu UTA e poate mai important decât acelea.", a spus şi Alex Cicâldău. 

Reclamă

Bancu şi Cicâldău, mesaje pentru Mirel Rădoi

Selecţionerul României a stabilit lista preliminară a jucătorilor din afara ţării pentru meciurile de debut în campania de calificare la Campionatul Mondial din 2022, iar fotbaliştii din campionatul intern aşteaptă şi ei convocările.

Întrebat despre echipa naţională, căpitanul Craiovei a fost scurt şi la obiect: "Sper ca Mirel să mă convoace" a spus Bancu.

De cealaltă parte, Cicâldău i-a transmis lui Rădoi că aşteaptă cu braţele deschise convocarea pentru duelurile de foc din preliminariile CM 2022.

Reclamă 4 / 0/3

"Să vedem lista şi dacă o să mergem, vom merge cu cea mai mare plăcere să reprezentăm naţionala.", a fost mesajul mijlocaşului.

Tricolorii vor disputa prima partidă din grupa preliminară pe teren propriu, contra Macedoniei de Nord, meci care se va juca în 25 martie. Pe 28 martie, de la aceeași oră 21:45, România va întâlni Germania, pe Arena Națională din București.

Recomandări
  • Oltenii, cu gândul la primul loc
  • Bancu şi Cicâldău, mesaje pentru Mirel Rădoi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:55 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și