Închide meniul

Oltenii au scăpat, pentru moment, de griji. Toate rezultatele testelor au fost negative!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 iulie 2020, 11:25 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:32

Oltenii au scăpat, pentru moment, de griji. Toate rezultatele testelor au fost negative!

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Niciun jucător de la Universitatea Craiova nu are Covid-19

Au fost emoţii, joi, în privinţa unui jucător, al cărui test a fost neconcludent. S-a făcut un nou rând de analize şi nu mai există suspiciune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova a primit rezultatele testelor pentru coronavirus

Continuă însă să fie probleme cu cei trei angajaţi ai clubului care au fost testaţi pozitiv. Lucian Pretorian (team manager), Gigi Ciurea (antrenor secund) Şi Cornel Blejan (preparator fizic) sunt internaţi în spital. Aceştia vor rămâne sub supravegherea medicilor.

Universitatea Craiova este pe primul loc în Liga 1. Are patru puncte avans faţă de CFR Cluj, dar şi un meci în plus jucat. De 29 de ani este aşteptat un nou titlu în Bănie.

"Mai sunt două meciuri, cele mai grele. Sunt mai apăsătoare având în vedere importanţa lor. Cele 6 puncte pe care clubul nostru ar putea să le ia ne apasă, fac o presiune foarte mare. Noi vrem să se termine lupta pe teren!

Dacă nu este locul unu, e locul doi. Oricum nu s-a întâmplat până acum poziţia asta de vicecampioni. Ar fi super să fim campioni", a declarat Sorin Cârţu într-un interviu acordat lui Robert Niţă.

Reclamă

Universitatea Craiova are victorii pe linie de la venirea lui Cristiano Bergodi. Oltenii mai au de jucat cu Astra şi CFR Cluj.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și